Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 14 ianuarie 2023. Cer noros, ploi și temperaturi scăzute în toată țara

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 14 ianuarie 2023.

de Redactia Observator

la 13.01.2023, 16:55

Vremea va fi în general închisă. Local și temporar va ploua slab în vest, centru și nord, pe arii restrânse în sud și doar izolat în restul zonelor. La munte vor fi precipitații mixte, iar la altitudini mari vor predomina ninsorile. Se va semnala ceață, pe alocuri asociată cu burniță, cu precădere în regiunile extracarpatice și în Transilvania. Izolat vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 1 și 7 grade, iar cele minime vor fi cuprinse în marea lor majoritate între -2 și 2 grade.

Prognoza meteo București

Vremea va fi închisă și trecător va burnița sau ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 4...6 grade și cea minimă de 2...3 grade. Mai ales dimineața vor fi condiții de ceață.

Vremea la munte

Pe acelaşi subiect

Cerul va avea înnorări și pe arii restrânse se vor semnala precipitații slabe, mixte, iar la altitudini mari vor fi fulguieli. Vântul va sufla slab și moderat. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior.

Cum va fi vremea în Europa

Cerul va avea înnorări în nord-estul Europei, în partea central-sud-estică precum și în zonele învecinate bazinului Mării Nordului și Mării Baltice, unde se vor semnala precipitații sub formă de ploaie, lapoviță sau ninsoare. În rest cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi posibile pe arii restrânse. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări îndeosebi în nord-vest, nord-est și în partea central-nordică a continentului. Temperaturile vor crește ușor în cea mai mare parte a Peninsulei Iberice, iar în rest nu se vor modifica semnificativ față de intervalul precedent. La începutul și finalul intervalului, izolat în zonele mai joase de relief se va forma ceață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Vremea » Vremea 14 ianuarie 2023. Cer noros, ploi și temperaturi scăzute în toată țara