Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 15 decembrie 2022. Temperaturile maxime între 3 și 11 grade

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de joi, 15 decembrie 2022.

de Redactia Observator

la 14.12.2022, 15:37

oameni pe stradă
Vremea 15 decembrie 2022. Temperaturile maxime între 3 și 11 grades - Shutterstock

Vremea va continua să se încălzească, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 3 și 11 grade, iar cele minime în general între -3 și 7 grade. Cerul va avea înnorări temporare și local se vor semnala precipitații slabe predominant sub formă de ploaie, pe parcursul zilei îndeosebi în est și sud-est, iar noaptea în vest și nord-vest.

În zona de munte, la începutul intervalului vor fi precipitații mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare, apoi se vor transforma în ploaie. Pe arii restrânse vor mai fi condiții de polei. Se va semnala ceață, trecător pe parcursul zilei, iar noaptea pe arii relativ extinse în sud și est și izolat în rest. Vântul se va intensifica treptat în a doua parte a intervalului la munte și în sudul Banatului, unde va atinge viteze de 60...70 km/h, iar în zona înaltă a Carpaților Meridionali și a Munților Banatului rafalele vor depăși 90...100 km/h.

Prognoza meteo București

Vremea va fi în general închisă, cu valori termice, mai ales diurne, peste cele specifice perioadei. În prima parte a zilei probabilitatea pentru ploi slabe se va menține ridicată, iar seara și noaptea se va forma ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 7...9 grade, iar cea minimă de -1...1 grad, ușor mai scăzută în zona periurbană.

Pe acelaşi subiect

Vremea la munte

Vremea va continua să se încălzească. Cerul va avea înnorări temporare și local se vor semnala precipitații slabe -la începutul intervalului mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare, apoi treptat vor predomina ploile. Pe arii restrânse vor fi depuneri de polei. Vântul se va intensifica în a doua parte a intervalului, iar la altitudini mari în Carpații Meridionali și Munții Banatului rafalele vor depăși 90...100 km/h.

Cum va vi vremea în Europa

Cerul va avea înnorări în sudul, sud-vestul, nordul extrem și estul continentului, unde se vor semnala pe arii relativ extinse precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare. În partea sudică se vor acumula pe alocuri cantități mai însemnate de apă și vor fi posibile descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în general în bazinul Mării Mediterane și în extremitatea de răsărit a Europei. Valorile termice vor fi în ușoară creștere față de ziua precedentă în partea nordică și centrală, iar în rest nu vor fi variații semnificative. Izolat, în zonele joase de relief se va forma ceață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Vremea » Vremea 15 decembrie 2022. Temperaturile maxime între 3 și 11 grade