Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 2 decembrie 2022. Ploaie, lapoviță și temperaturi mai scăzute decât în mod normal

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 2 decembrie 2022.

de Redactia Observator

la 01.12.2022, 15:39

Vremea va fi în general închisă, iar valorile termice se vor situa sub mediile climatologice specifice datei în regiunile extracarpatice și apropiate de acestea în interiorul arcului Carpatic. În sud-estul teritoriului și pe alocuri în rest vor fi precipitații slabe mai ales sub formă de ploaie și lapoviță, iar la munte mixte. Se va forma polei, cu o probabilitate mai mare în prima parte a zilei, pe arii relativ extinse în Moldova și izolat în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 și 7 grade, cu cele mai scăzute valori în nord-est, iar cele minime între -4 și 3 grade. Pe arii restrânse în zonele joase de relief va fi ceață.

Prognoza meteo București

Vremea va fi închisă, iar în prima parte a zilei probabilitatea pentru precipitații slabe mixte (trecător lapoviță, ninsoare și ploaie) va fi ridicată. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 3...4 grade, iar cea minimă de 0...1 grad. Vor fi condiții de ceață, mai ales noaptea.

Vremea la munte

Pe acelaşi subiect

Vremea va fi în general închisă, dar valorile termice vor crește ușor față de intervalul precendet. Trecător și pe arii restrânse se vor semnala precipitații slabe mixte și polei, cu o probabilitate mai mare în Carpații Orientali. Vântul va sufla slab și moderat. Pe văi și în depresiuni vor fi condiții de ceață.

Cum va fi vremea în Europa

Cerul va avea înnorări în cea mai mare parte a Europei. Vor fi precipitații, în general slabe cantitativ, local în zonele învecinate centrului și vestului Mării Mediterane și pe arii restrânse în rest. Precipitațiile vor fi sub formă de ploaie în regiunile sudice și ploaie, lapoviță și ninsoare în rest. Local vântul va avea intensificări în zonele învecinate Mării Negre, bazinului vestic și central al Mării Mediterane, Golfului Biscaya, Mării Nordului și Mării Baltice. Temperaturile vor marca o scădere ușoară față de ziua precedentă în vestul, centrul și nordul Europei, iar în rest, nu se vor modifica semnificativ. În zonele joase de relief, izolat va fi ceață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Vremea » Vremea 2 decembrie 2022. Ploaie, lapoviță și temperaturi mai scăzute decât în mod normal