Antena Meniu Search
x

Vremea 20 decembrie. Va fi extrem de rece dimineața și seara. Minime și de -10 grade

Vremea continuă să se răcească mai ales dimineața și seara, însă la orele prânzului va fi mai cald decât perioada precedentă. Maximele se vor încadra între 0 şi 8 grade, iar cele minime între -10 şi -1 grad. Iată prognoza pentru 20 decembrie. 

de Redactia Observator

la 19.12.2022, 17:17

Vremea va fi mai rece decât în mod normal la aceastã datã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în regiunile vestice, nordice şi centrale, dar numai în zona montanã aferentã vor fi posibile, izolat, precipitaţii slabe mixte şi depuneri de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului şi al Transilvaniei, precum şi pe crestele montane. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -13 şi -1 grad, mai scãzute în depresiunile intramontane, pânã în jurul a -19 grade, dar şi mai ridicate în dealurile Banatului, spre 1 grad. Pe spaţii mici se va forma ceaţã asociatã cu depunere de chiciurã.

Vremea 20 decembrie.

Vremea 20 decembrie în țară

Valorile termice, cu precãdere cele diurne, vor fi în creştere uşoarã faţã de intervalul anterior, însã dimineaţa şi noaptea vor fi în continuare mai reci decât în mod obişnuit la aceastã datã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare ziua, în nord şi în nord-est. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona montanã înaltã, în sudul Banatului şi pe alocuri în Moldova. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 şi 8 grade, cu cele mai scãzute valori în sudul Olteniei, iar cele minime între -10 şi -1 grad, mai scãzute în depresiunile intramontane, pânã în jurul a -16 grade, dar şi uşor mai ridicate pe litoral şi în Dealurile de Vest, spre 2 grade. Pe arii restrânse, dimineaţa şi noaptea, se va forma ceaţã asociatã cu chiciurã, probabilitatea mai mare fiind în regiunile sudice. Presiunea atmosferică va scãdea.

Pe acelaşi subiect

Vremea 20 decembrie.

Vremea 20 decembrie în Capitală

Vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit la aceastã datã. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimã va fi de -8...-5 grade.

La noapte, valorile termice vor fi în creştere uşoarã, însã mai ales dimineaţa şi noaptea va fi rece. Cerul va fi variabil, mai mult senin la începutul şi la sfârşitul intervalului. Vântul va sufla slab. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimã va fi de -6...-4 grade.

Presiunea atmosferică va scãdea.

Vremea 20 decembrie.

Vremea 20 decembrie la munte

Valorile termice vor creşte faţã de ziua anterioarã, dar dimineaţa şi noaptea va fi rece. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la altitudini mari.

Vremea 20 decembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Vremea » Vremea 20 decembrie. Va fi extrem de rece dimineața și seara. Minime și de -10 grade