Antena Meniu Search
x

Galerie foto Vremea 22 iulie 2021. Vânt și temperaturi în scădere pe litoral

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de joi, 22 iulie 2021. Se anunță o vreme în general frumoasă, însă pe litoral temperaturile scad și vom avea parte de vânt.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 21.07.2021, 16:22

În noaptea de miercuri spre joi, local în estul și sud-estul țării, precum și la munte, iar pe arii restrânse și în centru, îndeosebi în prima parte a nopții, vor fi înnorări temporare și, pe arii restrânse, averse și descărcări electrice, iar în restul teritoriului cerul va fi variabil. Vântul va mai avea intensificări în Moldova, Dobrogea, precum și în zona montană înaltă, în special a Carpaților Meridionali. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 9...10 grade în depresiuni și 19...20 de grade. Pe alocuri vor fi condiții de ceață.

vremea la noapte

Vremea la noapte

Observator

Vremea joi 22 iulie 2021

Vremea va fi în general frumoasă, iar în cea mai mare parte a țării valorile termice se vor situa în jurul normelor perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza, când pe arii restrânse în Moldova, Transilvania, precum și zona Carpaților Orientali și Meridionali, vor fi ploi de scurtă durată și, posibil, descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, iar ziua și în regiunile estice, cu viteze mai mari pe crestele Carpaților Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 24 și 30 de grade, cu cele mai ridicate valori în sudul teritoriului, iar cele minime vor fi cuprinse între 9...10 grade în depresiuni și 19...20 de grade pe litoral.

Pe acelaşi subiect

Prognoza meteo București

Vremea va fi normală termic și în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în a doua parte a zilei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimă va fi de 16...18 grade.

Vremea în București

Vremea în București

Observator

Vremea pe litoral

Vremea va continua să se răcorească și va fi vântoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va avea intensificări susținute, cu rafale în general de 55...65 km/h ziua și în prima parte a nopții, apoi va scădea în intensitate. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 28 de grade, iar cele minime între 19 și 20 grade.Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 26 și 28 de grade.

vremea pe litoral

Vremea pe litoral

Observator

Vremea la munte

Vremea va deveni în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza, când pe arii restrânse, îndeosebi în Carpații Orientali și Meridionali vor fi ploi de scurtă durată și, posibil, descărcări electrice.

Vremea la munte

Vremea la munte

Observator

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare, în special în zona înaltă a Carpaților Meridionali, unde viteza la rafală va mai depăși 60...70 km/h. Valorile termice nu vor avea variații semnificative față de ziua precedentă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Vremea » Vremea 22 iulie 2021. Vânt și temperaturi în scădere pe litoral