Antena Meniu Search
x

Galerie foto Vremea 22 mai 2021. Se încălzește afară, ANM anunță temperaturi maxime de 27 de grade Celsius

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 22 mai 2021. Vremea va fi frumoasă și va continua să se încălzească, iar temperaturile maxime ating 27 de grade Celius.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 21.05.2021, 16:24

  • Prognoza meteo pe regiuni, în municipiul București și la munte

Vremea sâmbătă 21 mai 2021

Vremea va fi în general frumoasă și va continua să se încălzească, urmând astfel a se înregistra temperaturi normale pentru această dată. În regiunile vestice, nordice și centrale, vor fi înnorări temporare și mai ales după-amiaza și noaptea, pe suprafețe mici se vor semnala ploi de scurtă durată și posibil descărcări electrice. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, mai mult senin în prima parte a zilei și din nou spre sfârșitul intervalului. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în prima parte a intervalului la munte, viteze mai mari urmând a se înregistra în zona înaltă a Carpaților Orientali, iar la intensități mai mici și în vest, nord și nord-est. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 21 și 27 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 și 16 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane. Izolat, dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo București

Vremea va fi frumoasă și va continua să se încălzească, urmând a se înregistra valori termice normale pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 12...13 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească. Dimineața vor fi condiții de ceață.

Pe acelaşi subiect
Vremea în București

Vremea în București

Observator

Vremea la munte

Vremea va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, mai ales după-amiaza și noaptea, în nordul Carpaților Orientali și în Munții Apuseni, unde pe arii retrâne se vor semnala ploi de scurtă durată și posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în prima parte a intervalului, mai ales în zona înaltă a Carpaților Orientali.

Vremea la munte

Vremea la munte

Observator

Vremea pe litoral

La mare vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi, devenind normală termic. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 și 21 de grade, iar cele minime vor fi de 13-14 grade.

Vremea la mare

Vremea pe litoral

Observator

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Noaptea vor fi condiții de ceață. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 12 și 15 grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Vremea » Vremea 22 mai 2021. Se încălzește afară, ANM anunță temperaturi maxime de 27 de grade Celsius