Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 25 septembrie 2022. Se încălzește în toată țara, temperaturile urcă până la 26 de grade Celsius

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de duminică, 25 septembrie 2022.

de Redactia Observator

la 24.09.2022, 15:29

Vremea se va încălzi, iar valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice datei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare pe parcursul zilei în vestul și nord-vestul teritoriului, iar seara și noaptea și în sud-vest, centru și nord. În a doua parte a intervalului vor fi ploi ce vor avea și caracter de aversă, în Maramureș, local în Crișana și Banat și pe arii restrânse în Transilvania, nordul Moldovei și al Olteniei. În extremitatea de nord-vest cantitățile de apă pot depăși izolat 10...15 l/mp, iar trecător se vor semnala descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zonele montane, pe litoral și în sudul Banatului, iar noaptea și în regiunile vestice. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 18 și 26 de grade, iar cele minime între 6 și 15 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali spre 3 grade, dar și ușor mai ridicate pe litoral și în deltă. Izolat se va forma ceață.

Prognoza meteo București

Vremea se va încălzi, iar valorile termice se vor situa în jurul celor normale acestei date. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 24...25 de grade, iar cea minimă de 7...10 grade.

Vremea la munte

Pe acelaşi subiect

Vremea se va încălzi, iar valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice datei. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară și noaptea când se vor semnala averse slabe local în Munții Apuseni și în nordul Carpaților Orientali și izolat în restul zonei.  Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări, mai ales pe creste.

Vremea pe litoral

Vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare, după-amiaza și noaptea (rafale în general de 40...50 km/h). Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 23 de grade, iar cele minime vor fi de 15-16 grade. Noaptea vor fi condiții de ceață. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 15 și 17 grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Vremea » Vremea 25 septembrie 2022. Se încălzește în toată țara, temperaturile urcă până la 26 de grade Celsius