Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 27 aprilie 2021. Rece pentru această perioadă, temperaturile maxime nu depășesc 17 grade Celsius

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de marți, 27 aprilie. Vremea va fi răcoroasă pentru această dată calendaristică, chiar rece în jumătatea de nord-est a teritoriului.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 27.04.2021, 11:44

  • Prognoza meteo pe regiuni, în municipiul București și la munte

În noaptea de luni spre marți înnorările se vor accentua și va ploua temporar în sud-vestul, sudul și estul țării, local în centru și izolat în rest. La munte vor fi precipitații mixte, iar la altitudini de peste 1500 m va ninge și vântul va sufla tare, spulberând zăpada. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -1 și 10 grade. Pe arii restrânse, în nord-vest, vor fi condiții de brumă.

Vremea marţi 27 aprilie 2021

Vremea fi răcoroasă în toate regiunile, chiar rece pentru această dată în jumătatea de nord-est a țării. Astfel, temperaturile maxime se vor situa între 9 grade în Moldova și 17 grade în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 0 și 8 grade. Cerul va avea înnorări și temporar va ploua, pe arii relativ extinse în jumătatea de sud a țării și local, mai ales noaptea, în rest.

La munte vor fi precipitații mixte, iar la altitudini mari va ninge și vântul va sufla tare, cu rafale de peste 70...80 km/h îndeosebi în Carpații Meridionali, spulberând zăpada. Unele intensificări ale vântului se vor mai înregistra, în cursul nopții, în sudul și, trecător, în centrul țării. Izolat, în nordul extrem, vor fi condiții de brumă. Presiunea atmosferică va scădea usor dinspre sud-vest, regimul baric fiind deja ciclonic.

Prognoza meteo București

Vremea va deveni răcoroasă. Cerul va avea înnorări și, temporar, va ploua. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări spre sfârșitul intervalului.

Vremea în București

Vremea în București, 27 aprilie 2021

Observator

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 16 grade, iar cea minimă va fi de 5...7 grade. Presiunea atmosferică va fi aproape staționară la o valoare mai joasă decât cea normală.

Vremea la munte

Vremea se va menține rece pentru această perioadă. Cerul va avea înnorări și temporar vor fi precipitații mixte, ziua îndeosebi în Carpații Meridionali, iar spre seară și noaptea și în restul zonei montane.

Vremea la munte

Vremea la munte, 27 aprilie 2021

ob

La altitudini mari va ninge și vântul va sufla tare, cu rafale de peste 70...80 km/h, spulberând zăpada. Izolat, cantitățile de apă pot fi mai însemnate. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Vremea » Vremea 27 aprilie 2021. Rece pentru această perioadă, temperaturile maxime nu depășesc 17 grade Celsius