Antena Meniu Search
x

Vremea 27 octombrie 2022. Cald și frumos în toată țara, cu temperaturi maxime de 22 de grade Celsius

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de joi, 27 octombrie 2022.

de Redactia Observator

la 26.10.2022, 13:07

peisaj de toamnă în România
Vremea 27 octombrie 2022. Cald și frumos în toată țara, cu temperaturi maxime de 22 de grade Celsius - Shutterstock (arhivă)

În noaptea de miercuri spre joi cerul va fi variabil, dar local în regiunile intracarpatice și pe arii mai restrânse în cele estice se va semnala nebulozitate stratiformă, iar în zonele joase pe spații mici va fi și ceață, asociate izolat posibil cu burniță. Vântul va sufla slab până la moderat, cu ușoare intensificări pe crestele Carpaților Meridionali. Temperaturile minime, în continuare mai ridicate decât cele normale specifice perioadei, vor fi cuprinse între 0...1 grad în estul Transilvaniei și 12...13 grade pe litoral.

Vremea 27 octombrie 2022

Vremea va fi caldă pentru această dată în cea mai mare parte a țării, cu abaterile cele mai mari față de normele climatologice diurne în regiunile sudice. Cerul va fi variabil, dar în primele ore ale intervalului și noaptea, pe alocuri, cu precădere în zonele joase din nord-vestul, centrul și estul teritoriului vor fi nori joși, stratiformi, sau ceață, izolat posibil asociate cu burniță. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 15 și 22 de grade, iar cele minime între 0 și 11 grade.

Prognoza meteo București

Pe acelaşi subiect

Vremea va fi caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 21...22 de grade, iar cea minimă de 6...9 grade.

Vremea la munte

Vremea va fi frumoasã, cerul variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Valorile de temperatură, comparabile cu cele din intervalul precedent, vor fi în general uşor mai ridicate decât mediile multianuale ale perioadei.

Cum va fi vremea în Europa

În nord-vestul, nordul și estul Europei și în extremitatea de sud-vest, cerul va avea înnorări și local va ploua. În nordul Peninsulei Scandinavice, iar izolat și în Rusia, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. În restul continentului, cerul va fi variabil și doar izolat va ploua slab. Vântul va avea intensificări în regiunile sud-vestice și de nord-vest și pe arii restrânse în cele vestice, nordice și estice. Temperaturile vor marca o creștere ușoară față de ziua precedentă în vestul și centrul Europei și o scădere ușoară în sud-est. În zonele joase de relief, mai ales dimineața, pe suprafețe mici va fi ceață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Vremea » Vremea 27 octombrie 2022. Cald și frumos în toată țara, cu temperaturi maxime de 22 de grade Celsius