Antena Meniu Search
x

Vremea 28 octombrie. Prognoza meteo anunță temperaturi de vară

Vremea pe 28 octombrie va fi neobișnuit de caldă. Prognoza meteo anunță temperaturi în urcare până la 27 de grade, temperatură de iunie. În București sunt 26 de grade ziua.

Vremea pe 28 octombrie va fi neobișnuit de caldă. Prognoza meteo anunță temperaturi în urcare până la 27 de grade, temperatură de iunie. În București sunt 26 de grade ziua.

Valorile termice vor fi mai ridicate decât în mod obişnuit pentru această perioadă, chiar cu mult în Banat, Crişana şi Maramureş unde abaterile faţă de medie vor depăşi 10 grade. Minimele se vor situa între 5 şi 15 grade, mai mici doar în depresiunile intramontane, spre 1...2 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi posibil izolat ploi slabe în extremitatea de nord-vest a ţării. Vântul va sufla moderat în regiunile vestice şi la munte, pe creste va avea intensificări cu rafale de 65...75 km/h, iar în rest va fi în general slab. În zonele joase vor fi condiţii de ceaţă.

Vremea 28 octombrie în țară

Duminică, vremea va fi deosebit de caldă în toată ţara, cu valori termice mai ridicate decât în mod obişnuit pentru această perioadă, în general, cu peste 10 grade.

Pe acelaşi subiect

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 şi 27 de grade, iar cele minime între 7 şi 17 grade, mai scăzute în depresiuni, anunță ANM. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară, dar mai ales în cursul nopţii în vestul şi nord-vestul teritoriului, unde local vor fi ploi, trecător posibil însoţite de descărcări electrice.

Prognoza meteo anunță că vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă - cu rafale şi de peste 65...70 km/h, dar şi pe litoral şi în regiunile vestice. Dimineaţa şi noaptea izolat va fi ceaţă. Presiunea atmosferica nu va avea variaţii semnificative.

Harta construită de ANM cu vremea pe 28 octombrie

Prognoza meteo în București pe 28 octombrie

În Capitală, vremea va fi deosebit de caldă, astfel că temperaturile vor fi cu 10 grade mai mari decât în mod obişnuit pentru această perioadă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 9...11 grade. Presiunea atmosferica nu va avea variaţii semnificative.

Cum va fi duminică la munte

Cerul va fi variabil, cu înnorări îndeosebi în cursul nopţii în masivele vestice, unde temporar va ploua, iar trecător vor fi posibile descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în special în zona înaltă a Carpaţilor Meridionali şi a Munţilor Banatului, unde la rafală se vor înregistra frecvent viteze ce vor depăşi 65...70 km. Temperatura aerului va creşte faţă de intervalul anterior.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Vremea » Vremea 28 octombrie. Prognoza meteo anunță temperaturi de vară