Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 4 iunie 2022. Sunt așteptate furtuni în mare parte a țării

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 4 iunie 2022.

de Redactia Observator

la 03.06.2022, 15:39

În vestul, centrul, nordul, nord-estul țării, precum și în zonele montane și submontane vremea va fi în general instabilă și se va manifesta, îndeosebi din a doua parte a zilei, prin perioade cu înnorări accentuate, averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină. Pe alocuri, cantitățile de apă vor depăși 25...35 l/mp. În restul teritoriului, vremea va fi caldă, local călduroasă după-amiaza, cerul va fi variabil, iar manifestări specifice instabilității atmosferice vor fi pe arii restrânse. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 32 de grade, iar cele minime între 13 și 20 de grade.

Prognoza meteo București

Vremea va fi călduroasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 31 de grade, iar cea minimă va fi de 17...19 grade.

Vremea la munte

Pe acelaşi subiect

Vremea va fi în general instabilă și se va manifesta, îndeosebi din orele amiezii, prin perioade cu înnorări accentuate, averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină. Pe alocuri cantitățile de apă vor depăși 25...35 l/mp. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior.

Vremea pe litoral

Vremea va fi în general frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în ultimele ore, când vor fi condiții pentru averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare. Temperaturile maxime, în scădere față de ziua precedentă, vor fi cuprinse între 23 și 26 de grade, iar cele minime între 17 și 20 de grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Vremea » Vremea 4 iunie 2022. Sunt așteptate furtuni în mare parte a țării