Antena Meniu Search
x

Vremea 4 octombrie. Prognoza meteo anunţă scăderea temperaturilor în jumătate de ţară

Vremea pe 4 octombrie va fi rece în jumătatea nordică a ţării, în timp ce în sud se menţin temperaturi normale în timpul zilei. Prognoza meteo anunţă însă frig în toată ţara la lăsarea nopţii. În Bucureşti vor fi joi 21 de grade.

Vremea pe 4 octombrie va fi rece în jumătatea nordică a ţării, în timp ce în sud se menţin temperaturi normale în timpul zilei. Prognoza meteo anunţă însă frig în toată ţara la lăsarea nopţii. În Bucureşti vor fi joi 21 de grade.

NOAPTEA DE MIERCURI SPRE JOI: În regiunile vestice, nordice, centrale şi la munte temporar cerul va avea înnorări şi pe arii restrânse va ploua, iar la altitudini, în general, de peste 1500 m trecător vor fi şi precipitaţii slabe sub formă de lapoviţă şi ninsoare. În restul teritoriului cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona montană, unde pe creste rafalele vor depăşi 70...80 km/h. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 1 grad în zonele depresionare şi 12 grade pe litoral. Izolat, în special în depresiuni şi pe văi, se va forma ceaţă.

Vremea 4 octombrie în România

Joi, vremea va fi răcoroasă, chiar rece în nordul şi în centrul ţării, iar noaptea în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare ziua în Maramureş, Transilvania, Moldova şi la munte, unde izolat va ploua, iar la altitudini, în general, de peste 1500 m trecător vor fi şi precipitaţii slabe sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în prima parte a intervalului mai ales în nordul Moldovei şi în zona montană înaltă unde vor fi viteze la rafală de 50...70 km/h. Prognoza meteo estimează că temperaturile maxime se vor încadra între 12 şi 22 de grade, iar cele minime între -1 şi 10 grade, mai scăzute în depresiuni până spre -5 grade. Spre sfârşitul intervalului local se va forma brumă în nordul şi în centrul teritoriului, iar izolat, în zonele joase de relief va fi ceaţă. Presiunea atmosferica va creşte.

Pe acelaşi subiect
Harta de la ANM cu vremea pe 4 octombrie

Prognoza meteo în Bucureşti pe 4 octombrie

Conform ANM, în Capitală vremea va fi predominant frumoasă, dar rece noaptea. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla în general moderat ziua şi slab noaptea. Temperatura maximă va fi de 20...21 de grade, iar cea minimă de 6...7 grade, mai scăzută în zona preorăşenească spre 4 grade. Presiunea atmosferica va creşte.

Cum va fi joi vremea la munte

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare ziua când pe suprafeţe mici, în special în Carpaţii Orientali va ploua, iar la altitudini în general de peste 1500 m trecător vor fi şi precipitaţii slabe sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în prima parte a intervalului pe creste, unde vor fi viteze la rafală de 50...70 km/h. Temperatura aerului va rămâne apropiată de cea din intervalul precedent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Vremea » Vremea 4 octombrie. Prognoza meteo anunţă scăderea temperaturilor în jumătate de ţară