Antena Meniu Search
x

Vremea 7 octombrie. Prognoza meteo anunţă că va fi neobişnuit de cald

Vremea pe 7 octombrie este foarte caldă pentru această perioadă. Prognoza meteo anunţă pentru duminică temperaturi care vor urca până la 25 de grade. În Bucureşti vor fi 21 de grade Celsius.

Vremea pe 7 octombrie este foarte caldă pentru această perioadă. Prognoza meteo anunţă pentru duminică temperaturi care vor urca până la 25 de grade. În Bucureşti vor fi 21 de grade Celsius.

NOAPTEA DE SÂMBĂTĂ SPRE DUMINICĂ: Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări în a doua parte a nopţii în extremitatea vestică şi cea de sud-est a ţării. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Banat şi pe crestele Carpaţilor Meridionali, cu viteze de până la 50...55 km/h. Temperaturile minime se vor încadra între 4 şi 14 grade, mai coborâte, spre -4...-3 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali. Pe arii restrânse, în zonele joase de relief, va fi ceaţă.

Vremea 7 octombrie în ţară

Duminică, vremea va fi în general frumoasă, iar regimul termic va fi caracterizat de valori peste mediile climatologice ale perioadei în majoritatea regiunilor, exceptând sudul şi sud-estul unde temperaturile se vor situa în jurul normelor. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări în extremitatea de sud-est, dar şi în vest unde cu totul izolat, mai ales în zona Munţilor Apuseni, vor fi condiţii de ploaie slabă, trecătoare.

Pe acelaşi subiect

Vântul va fi moderat în prima parte a zilei în Banat, în Moldova şi pe litoral, iar în restul timpului şi al teritoriului va sufla slab. Prognoza meteo estimează că temperaturile maxime se vor încadra între 18 şi 25 de grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile vestice, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 şi 14 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei, spre -3 grade. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceaţă. Presiunea atmosferica va fi în scădere.

Harta de la ANM cu vremea pe 7 octombrie

Prognoza meteo în Bucureşti pe 7 octombrie

Vremea se va menţine frumoasă duminică şi în Capitală, transmite ANM. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimă va fi de 7...9 grade. Presiunea atmosferica va fi în scădere.

Cum va fi duminică la munte

Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări în Munţii Apunseni, unde cu totul izolat vor fi condiţii de ploaie slabă. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura aerului va creşte faţă de intervalul precedent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Vremea » Vremea 7 octombrie. Prognoza meteo anunţă că va fi neobişnuit de cald