Antena Meniu Search
x

Vremea 5 octombrie. Prognoza meteo anunţă timp frumos în ţară

Vremea pe 5 octombrie este frumoasă în timpul zilei în majoritatea regiunilor ţării. Prognoza meteo anunţă însă pentru noapte şi temperaturi cu minus în depresiuni. În Bucureşti vor fi 20 grade Celsius.

Vremea pe 5 octombrie este frumoasă în timpul zilei în majoritatea regiunilor ţării. Prognoza meteo anunţă însă pentru noapte şi temperaturi cu minus în depresiuni. În Bucureşti vor fi 20 grade Celsius.

NOAPTEA DE JOI SPRE VINERI: Vremea va fi rece, chiar deosebit de rece în nord-vestul şi centrul ţării. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -1 şi 11 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -5 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări pe crestele montane şi pe litoral. Se va produce brumă local în Transilvania şi izolat în celelalte regiuni.

Vremea 5 octombrie în ţară

Vineri, vremea va fi în general frumoasă, dar rece dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în Munţii Banatului şi pe crestele Carpaţilor Meridionali.

Pe acelaşi subiect

Temperaturile maxime se vor încadra între 15 şi 21 de grade, iar cele minime între 1 şi 11 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane, până spre -4 grade, unde se va produce brumă. Pe arii restrânse în zonele joase de relief va fi ceaţă. Presiunea atmosferica va scădea uşor, la valori foarte apropiate de cea normală.

Prognoza meteo în Bucureşti pe 5 octombrie 2018

Harta realizată de ANM cu vremea pe 5 octombrie

Conform ANM, vremea va fi frumoasă, dar rece dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă va fi de 5...7 grade. Presiunea atmosferica nu se va schimba semnificativ, de la o valoare puţin mai mare decât cea normală.

Cum va fi la munte vineri

Prognoza meteo transmite că în zonele montane vremea va fi în general frumoasă, dar rece dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în Munţii Banatului şi pe crestele Carpaţilor Meridionali. Valorile termice vor marca o creştere faţă de intervalul precedent, îndeosebi în masivele vestice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Vremea » Vremea 5 octombrie. Prognoza meteo anunţă timp frumos în ţară