Antena Meniu Search
x

Vremea pe 9 noiembrie. Prognoza meteo pentru sâmbătă, cu Mihai Jurca

Vremea pe 9 noiembrie este ploioasă în vestul țării, iar în sud vor fi temperaturi ridicate. Prognoza meteo anunță o maximă de 24 de grade Celsius.

de Redactia Observator

la 08.11.2019, 17:50

Principalele date meteo ale zilei

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vremea pe 9 noiembrie în țară

Sâmbătă, vremea continuă să iasă din tiparul acestei perioade de final de toamnă. Meteorologii anunță o zi frumoasă și deosebit de caldă în multe regiuni ale țării, mai ales în sudul Munteniei și sudul Dobrogei, unde vor fi cele mai mari temperaturi. Ziua, maximele urcă între 16 - 24 de grade Celsius. Totuși, în special noaptea, locuitorii din vestul și sud-vestul țării ar trebui să se aștepte la ploi, care se vor înregistra local și mai ales sub formă de averse.

Minimele acestei zilei sunt cuprinse între 4 - 14 grade Celsius. În unele zone, izolat, vor fi condiții de ceață îndeosebi noaptea și dimineața. Vântul va sufla slab și moderat la nivelul țării, cu unele intensificări în regiunile montane. Presiunea atmosferică este în scădere ușoară în vest și sud, față de zilele precedente.

Harta cu prognoza meteo în 9 noiembrie

Prognoza meteo pentru București

Vremea va fi deosebit de caldă în Capitală în cursul zilei de sâmbătă. ANM estimează temperaturi maxime în jurul valorilor de 22 - 23 de grade Celsius. Noaptea, minimele se vor situa între 9 - 11 grade. Cerul va fi variabil, iar presiunea atmosferică e în scădere ușoară. Vântul va sufla slab, până la moderat.

În acest video, colegul nostru Mihai Jurca vă prezintă informații extinse privind evoluția meteo în România pentru sâmbătă, duminică și luni.

NOTĂ EDITORIALĂ: Acest articol a fost realizat pe baza informațiilor furnizate redacției Observator de către Administrația Națională de Meteorologie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Vremea » Vremea pe 9 noiembrie. Prognoza meteo pentru sâmbătă, cu Mihai Jurca