Antena Meniu Search
x

Vremea de mâine 14 martie. Temperaturile vor fi normale pentru această perioadă, maximele vor ajunge la 13 grade

Temperaturile vor fi normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţării. Maximele se vor încadra între 3 şi 13 grade. Iată prognoza meteo de mâine 14 martie. 

de Redactia Observator

la 13.03.2024, 18:55

La noapte, cerul va fi mai mult noros şi temporar vor fi precipitaţii în cea mai mare parte a ţãrii. Vor fi ploi, dar în jumãtatea de nord a Moldovei şi estul Transilvaniei vor fi precipitaţii mixte, iar la munte, în special la peste 1200 m vor predomina ninsorile şi se va depune strat de zãpadã, local consistent. În zona Carpaţilor Meridionali, în Transilvania şi Muntenia, local precipitaţiile vor fi moderate şi se vor acumula 10...15 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat cu uşoare intensificãri în extremitatea de sud-vest şi în sud-est. Temperaturile minime se vor încadra între -1 şi 8 grade. Izolat vor fi condiţii de ceaţã.

Vremea de mâine 14 martie.Temperaturile vor fi normale pentru această perioadă, maximele vor ajunge la 13 grade

Vremea de mâine 14 martie în ţară 

Valorile de temperaturã se vor situa în jurul mediilor multianuale în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va avea înnorãri şi va ploua moderat în cea mai mare parte a Transilvaniei şi Munteniei, unde izolat se vor acumula cantitãţi de apã de 10...15 l/mp, dar în general slab, local în Oltenia, Dobrogea, Moldova şi izolat în celelalte regiuni. La munte, în special la altitudini de peste 1200 m, vor predomina ninsorile şi se va depune strat de zãpadã, iar în jumãtatea de nord a Moldovei şi în estul Transilvaniei se vor semnala şi precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, pe arii restrânse, cu uşoare intensificãri în sud-estul teritoriului şi în extremitatea de sud-vest. Temperaturile maxime, în scãdere faţã de intervalul precedent în regiunile extracarpatice, vor fi cuprinse între 3 şi 13 grade, iar minimele se vor încadra între -1 şi 6 grade. Dimineaţa şi noaptea, izolat vor fi condiţii de ceaţã. Presiunea atmosferică va fi usor variabilã în vestul ţãrii, iar în rest va creşte.

Pe acelaşi subiect

Vremea de mâine 14 martie.Temperaturile vor fi normale pentru această perioadă, maximele vor ajunge la 13 grade

Vremea de mâine 14 martie în Capitală 

La noapte, cerul va fi noros şi temporar va ploua, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 4...5 grade.

Valorile termice diurne vor fi apropiate de normele perioadei. Cerul va fi mai mult noros, temporar va ploua şi prin acumulare cantitãţile de apã vor fi de 5...10 l/mp. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul a 9 grade, iar cea minimã va fi de 3...4 grade. Presiunea atmosferică va fi în creştere.

Vremea de mâine 14 martie.Temperaturile vor fi normale pentru această perioadă, maximele vor ajunge la 13 grade

Vremea de mâine 14 martie la munte

Cerul va avea înnorãri şi va ploua, iar în special la altitudini de peste 1200 m, vor predomina ninsorile şi se va depune strat de zãpadã. În Carpaţii Meridionali şi de Curburã cantitãţile de apã vor fi de 10...15 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat. Valorile de temperaturã vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior.

Vremea de mâine 14 martie.Temperaturile vor fi normale pentru această perioadă, maximele vor ajunge la 13 grade

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Vremea » Vremea de mâine 14 martie. Temperaturile vor fi normale pentru această perioadă, maximele vor ajunge la 13 grade