Video

Vremea de Revelion vine cu temperaturi de primăvară. Doar la munte va fi mai frig

De Adrian Lupușor.
Publicat: 27.12.2020, 21:15.
Actualizat: 27.12.2020, 21:16

În noaptea dintre ani, vom trece de la iarnă la... primăvară. Finalul de an va aduce temperaturi cu 15 grade mai mari decât cele obişnuite pentru această perioadă. Cine vrea să petreacă "tradiţional" cu zăpadă de Revelion trebuie să meargă la munte.

Pentru cei mici şi pentru cei mari nu ar strica zăpada

Vremea se încălzeşte în ultima săptămânâ din acest an. Aşa că zăpadă vom mai vedea abia anul viitor, ne anunţă meterologii care spun că vom avea un Revelion cu temperaturi de primăvară.

Gabriela Băncilă - meteorolog ANM: Peste zi, în cursul zilei de 31, temperaturile vor fi atins chiar 14-15 grade în partea de SE a ţării.

În nordul şi vestul ţării sunt anununţate ploi. Doar la munte vremea va fi în concordanţă cu data din calendar.

Gabriela Băncilă - meteorolog ANM: Valori termice negative, valori termice sub pragul de îngheţ, doar în zona montană înaltă. În restul staţiunilor montane, valorile termice se vor situa cam între -3 şi -4 grade.

Citește și:

Este dintre cele mai călduroase luni decembrie, din istoria măsurătorilor. De mâine temperaturile vor creşte în toată ţara. Marţi se vor atinge 17 grade, valori comparabile cu o lună de primăvară, martie - aprilie.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.