Antena Meniu Search
x

Video Vremea, la extreme: După zilele călduroase de toamnă, urmează un val de ploi și frig cu minime de minus 6 grade Celsius

Toamna a fost ca vara în ultimele zile, cu maxime chiar şi de 28 de grade. Dar vremea se răceşte drastic. Meteorologii spun că săptămâna viitoare vom avea temperaturi scăzute, chiar şi de -6 grade. Până atunci, ne bucurăm de soarele blând al toamnei în parcuri şi în natură.

de Ana Maria Crețu

la 07.11.2021, 21:33

Vezi și

Cu 15 grade în termometre la orele prânzului, astăzi, în București, vremea a fost perfectă pentru o plimbare relaxantă în familie.

Femeie: ”Am venit în parc, am făcut și mici drumeții. Ne place vremea călduroasă”.

Bărbat: ”Ne bucurăm de vremea asta, pentru cei mici”.

Şi în restul țării, oamenii s-au bucurat de soare şi de toamna blândă. La malul mării, cum temperatura apei a fost la fel ca cea din aer, curajoşii au făcut o ultimă baie.

Pe acelaşi subiect

Vremea se răcește de marți

Meteorologii spun, însă, că vremea schimbă foaia în curând. O masă de aer rece din nordul continentului ne aduce ploi şi frig.

Elena Mateescu, ANM: ”Începând de marți, o masă de aer foarte rece va determina scăderea regimului de temperaturi în aproape toată țara, astfel să consemnăm valori cuprinse între 5, până la cel mult, 13-14 grade Celsius. Ne așteptăm că mai ales marți și miercuri să înregistrăm precipitații”.

Diminețile vor fi extrem de reci, cu temperaturi între 0 și -6 grade Celsius. Toamna va mai avea un cuvânt de spus spre finalul lunii noiembrie când temperaturile vor creşte uşor din nou.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Vremea » Vremea, la extreme: După zilele călduroase de toamnă, urmează un val de ploi și frig cu minime de minus 6 grade Celsius