Antena Meniu Search
x

Weekendul a fost și cu temperaturi de 30 de grade, dar acum se anunță ploi

La sfârşitul lunii aprilie, ne-am răsfăţat cu încă un weekend de vară. 30 de grade au fost azi la Calafat.

Vezi și

La sfârşitul lunii aprilie, ne-am răsfăţat cu încă un weekend de vară. 30 de grade au fost azi la Calafat. Dar, cald a fost în toată ţara. La mare, s-a stat la plajă fără probleme. Şi puţinii turiştii au plecat acasă bronzaţi. Cei nerăbdători să încerce apa mării au făcut o baie rece.

În toată ţara a fost vreme frumoasă. La ora 16, cel mai cald era la Calafat, unde se înregistrau 30 de grade. A fost cea mai călduroasă zi de 22 aprilie. În Bucureşti şi Târgu Jiu au fost 28 de grade.

La malul mării, nu au fost mai mult de 25 de grade, iar în apă doar 14.

Primii turişti i-au mobilizat pe angajaţii de pe litoral. Au deschis mai repede localurile, au făcut aprovizionarea şi au aranjat şezlongurile pe plajă.

Cei mai mulţi vor reveni săptămâna viitoare, când începe minivacanţa de 1 mai 2018. Cele mai scumpe pachete au fost la cinci stele, în Mamaia şi au costat peste 2000 de lei. Cel mai ieftin sejur a fost în Jupiter, la un hotel de 3 stele. 279 de lei pe cameră pentru de trei nopţi. Restaurantele şi terasele îşi aşteaptă deja clienţii.

Cele mai căutate staţiuni pentru 1 Mai sunt, în acest an, Mamaia, Vama Veche şi Eforie. Meteorologii anunţă că temperaturile nu vor trece de 20 de grade. În restul ţării, va fi mai cald. Vin însă ploile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Vremea » Weekendul a fost și cu temperaturi de 30 de grade, dar acum se anunță ploi