Antena Meniu Search
x

Video 5 despre tine, 4 septembrie 2023

Observator: 5 despre tine!

de Redactia Observator

la 07.09.2023, 15:15

Vezi și

1. Parlamentări pe banii noştri - forma finală a modificărilor fiscale

Scandal în coaliţie pe pachetul de taxe şi impozite. S-a luat în considerare inclusiv ruperea mariajului cu PSD. Totuşi, după mai multe şedinţe fierbinti, liderii PNL au decis să susţină pachetul de taxe şi impozite pregătit de Guvern. Au pus totuşi câteva condiţii clare, pe care liberalii le consideră linii roşii în negocierile cu PSD. 

2. Zi de foc la Crevedia - patronii staţiei GPL, faţă în faţă cu locuitorii

Creşte bilanţul deceselor după dezastrul de la Crevedia. Azi dimineaţă încă un pacient a pierdut lupta pentru viaţă. În total, sunt 4 morţi. Între timp, în localitate, tensiunile au degenerat într-un scandal monstru. Totul s-a întâmplat odată cu sosirea avocaţilor patronilor staţiei GPL care au vorbit pentru prima oară cu sinistraţii. Spiritele s-au încins când oamenii au încercat să pătrundă în biroul primarului, însă au găsit uşa blocată

3. Bucureşti, centrul consumului de droguri - realitatea stupefiantă a Capitalei

În Capitala României, ţi-e frică să mai ieşi din casă. Asta ne spun bucureştenii care locuiesc, culmea, în buricul oraşului, lângă Parlament. Pe străzi, în scările de bloc sau sub geamurile oamenilor, drogaţii fac legea. Un bărbat chiar a fost atacat cu o şurubelniţă. Mai mulţi locatari din zona Unirii strâng probe video şi cer pază 24 de ore din 24.

4. Cheia e aici - cât de avantajos e să-ţi iei maşină electrică în România?

Vreau maşină electrică, dar unde o încarc? Este, de departe, cea mai mare provocare a şoferilor care se gândesc să îşi cumpere un autoturism verde. Tentanţia e mare, mai ales că de la 1 septembrie s-a relansat şi programul Rabla, aşa că nu ne strică deloc ajutorul financiar de la stat. 

Peste 35.000 de şoferi din România conduc acum o maşină electrică. Numărul staţiilor de încărcare nu depăşeşte însă 1.800. 

Atât primăriile, cât și comercianții cu parcări mai generoase instalează stații de încărcare cu plată sau gratuite.Dacă intenționați să vă luați o maşină electrică, dar locuiți la bloc, treaba e puțin mai complicată, dar există soluții. Avem aici o stație de încărcare cu două posturi și în fața ei două locuri de parcare rezervate pentru mașini electrice. Dacă locuiți la casă, treaba este mai simplă. Fie puteți să încărcați mașina cu sistemul cu care ea vine din fabrică, iar timpul de încărcare va fi de aproximativ 10-12 ore sau vă puteți instala o altă stație de încărcare mai puternică, iar timpul de încărcare va scădea la aproximativ 4-5 ore.

5. Sunt pe barba lor - afacerea înfloritoare din universul bărbaţilor

Bărbaţii nu mai merg pe barba lor! Au stilişti personali şi adevărate ritualuri care îi ajută să arate cât mai bine. Cum barba a devenit cel mai la modă accesoriu al domnilor, banalele frizerii s-au transformat în barbershopuri, unde serviciile sunt mai ceva ca-n saloanele dedicate femeilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » 5 despre tine » 5 despre tine, 4 septembrie 2023