Târg de Crăciun cu tochitură aburindă, cozonac "ca la mama acasă" și tărie de încălzit inima, la Muzeul Satului
Tochitură aburindă, cozonac ca la mama acasă și tărie de încălzit inima. Sunt câteva dintre cele mai căutate şi iubite bunătăți la târgurile de Crăciun. Preparatele tradiționale sunt vedetele de sezon pentru cei care vor să aibă pe masa de Crăciun produse autohtone gustoase şi naturale.
De Redactia Observator la 20.12.2021, 10:38Constantin a venit la târgul de la Muzeul Satului tocmai din Bacău, pregătit să-i încânte pe pofticioși cu produse naturale, făcute că pe vremuri.
Constantin Buftea, comerciant: Avem castraveți, varză murată, gogoșari, pentru salată boeuf, avem garniță, cârnați moldovenești de casă, orice.
Citește și:Are o combinaţie specială pentru împătimiții fripturii de pe masă de Crăciun: varză murată cu sare de la Cacica.
Vizitatorii fac cozi la standuri pentru a-și împlini poftele culinare şi pentru a se inspiră
Comerciant: Au venit oameni care au cumpărat și 40-50 de sarmale pentru masa de Crăciun.
Și la târgul de la Ministerul Agriculturii sunt delicatese pe alese. Pe lângă felurile principale, nici deșertul nu poate lipsi de pe masă.
Comerciant: Dulciuri tradiționale moldovenești: pricomigdale, biscuiți de casă sau ciucalăi, cornulețe cu rahat. Renumitele poale-n brâu și alivenci moldovenești le pot găsi aici la minister.
Târgul de la Ministerul Agriculturii mai poate fi vizitat până pe 23 decembrie.