Antena LIVE
Foto

Un client a lăsat un bacşiş fabulos într-un restaurant din SUA: 16.000 de dolari. Angajaţii au crezut că este o greşeală: ''Este o nebunie''

Angajaţii unui restaurant din New Hampshire au avut un şoc atunci când au descoperit un bacşiş fabulos, în ciuda faptului că respectiva comandă nu valorase prea mult.

De la 27.06.2021, 10:24
Un client a lăsat un bacşiş fabulos într-un restaurant din SUA: 16.000 de dolari Facebook / Mike Zarella

Clientul a intrat în restaurant, în după-amiaza zilei de sâmbătă, 12 iunie, și a stat la barul de afară, unde a comandat doi hotdogi chili şi nişte chipsuri de murături, o Cola, o bere și un shot de tequila. Nota a ajuns la 37,93 dolari, dar clientul - care doreşte să rămână anonim - l-a surprins pe barman lăsând un bacșiș masiv de 16.000 de dolari.

''Nu cheltuiți totul într-un singur loc'', a glumit clientul. Şocul barmanului a fost pe măsura bacşişului.  ''Când a privit în jos, a fost absolut șocat'', a declarat proprietarul restaurantului, Mike Zarella, pentru CNN. ''A spus: Oh, Doamne, nu, este o nebunie''.

Barmanii l-au sunat imediat pe Zarella pentru a-i da vestea despre bacşişul generos. "Am crezut că este o greșeală, ar fi putut fi un bacșiș de 160 de dolari și a adăugat zerouri suplimentare". Clientul a fost contactat pentru a fi întrebat dacă sigur voia să lase respectiva sumă. Aceasta a spus că nu este o greşeală şi să păstreze banii. 

Bacşişul a fost împărţit de către angajaţii aflaţi pe tură în acel moment

Pe acelaşi subiect

Cei opt barmani din schimbul din acea zi nu numai că au împărțit banii între ei, ci au fost generoşi şi cu cei patru membri ai personalului din bucătărie care lucrau. Zarella spune că o parte dintre barmani intenționează să își folosească partea de bacșiș pentru vacanțele de vară pe care de altfel nu și le permiteau. Proprietarul nu a păstrat vreun dolar, potrivit Daily Mail

Patronul restaurantului a împărtășit fapta bună pe Facebook. ''Nu contează cât de mare este bacşişul; îl împărţim cu toți cei care lucrează în acel schimb.'' De atunci, clientul a început să se întoarcă regulat la restaurant, oferindu-i lui Zarella șansa de a-l cunoaște puțin mai bine. "M-am dus și am stat cu el și i-am mulțumit și i-am spus: Ești sigur? Pentru că nu ne simțim confortabil cu această sumă de bani''. Patronul a fost imediat liniştit. 

Proprietarul restaurantului și-a exprimat recunoștința pentru acțiunile clientului care a vrut să rămână anonim. "În cele din urmă, aceasta este doar o poveste fericită și suntem recunoscători pentru generozitatea sa". Zarella a afirmat, de asemenea, că bacşişul este unul dintre cele mai mari din istoria afacerii sale. Pe perioada pandemiei, afacerea acestuia a suferit, fiind închisă timp de câteva luni. 

Ți-a plăcut acest articol?

bacsis restaurant angajati dolari proprietar pandemie comanda
Întrebarea zilei
Cum vă petreceţi Floriile?

La grătar

Acasă, cu familia

Cu prietenii

*după apăsarea butonului "Votează" pagina se va reîncărca pentru afișarea rezultatelor

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰

Facebook WhatsApp LinkedIn Twitter Email
Stiri Sportive Citește și
Ce ambalaje nu intră, de fapt, sub incidența SGR. Ce poți face cu ele și cum...
Fanatik.ro
Publicat 27.04.2024
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în...
Fanatik.ro
Publicat 26.04.2024
Joburile care nu solicită gândirea cresc riscul de afectare cognitivă și...
spotmedia.ro
Publicat 22.04.2024
Meteorologii Accuweather au modificat prognoza în România. VREMEA se schimbă...
Gandul
Publicat 24.04.2024
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii...
Adevărul
Publicat 26.04.2024
A mancat o supă și s-a trezit paralizată de la brâu în jos. Ce au descoperit...
A1
Publicat 26.04.2024
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de...
CaTine
Publicat 26.04.2024
Papanași sănătoși cu fulgi de ovăz. Rețeta cu smântână și dulceață...
spynews.ro
Publicat 26.04.2024
Șocul lui Ioan Andone, după ce s-a mutat în Spania: „Am 4 dormitoare. Știți...
GSP
Publicat 25.04.2024
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e...
Click.ro
Publicat 26.04.2024
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
Useit
Publicat 27.04.2024
1 mai pe litoral 2024! Marile festivaluri și concerte ce deschid noul sezon estival
Money.ro
Publicat 23.04.2024
Care este ultima dorință a lui Celine Dion. Artista suferă de o boală...
Redacţia.ro
Publicat 24.04.2024
Primarul care candidează împotriva soției pentru un nou mandat: „N-am crezut...
libertatea.ro
Publicat 26.04.2024
Machine Gun Kelly și-a sărbătorit cea de-a 34-a aniversare. Printre invitați...
ZU
Publicat 26.04.2024
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru...
Hello taste
Publicat 26.04.2024
Sângerările nazale la copii: cum să le gestionezi corect
Deparinti
Publicat 26.04.2024
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici....
ziare.com
Publicat 25.04.2024
Halil Ibrahim Ceyhan impresionează pe scenă. Actorul nu renunță la visul său...
Happy
Publicat 26.04.2024
La ce se folosește botoxul. Întrebuințările pe care le poate avea în medicină
Medicool
Publicat 26.04.2024
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă...
orangesport.ro
Publicat 13.04.2024