Cum să prepari cel mai bun PIURE! Secretul? NU UITA de ingredientul-medicament
Piureul de cartofi pare o mâncare banală, însă nu e deloc așa. Pentru un gust de excepție, nu uita să adaugi în el și ingredientele care îl fac mai bun și mai sănătos
De Redactia Observator la 26.03.2017, 13:49- Alege ce urmează! Tu eşti liderul! Marcel Ciolacu, candidatul PSD la alegeri, faţă în faţă cu Alessandra Stoicescu de la ora 19:30, la Antena 1
- Platforma care a prezis victoria lui Donald Trump scrie despre cine va câştiga alegerile în România. Clasamentul Polymarket
Piureul de cartofi pare o mâncare banală, însă nu e deloc așa. Pentru un gust de excepție, nu uita să adaugi în el și ingredientele care îl fac mai bun și mai sănătos
Iată rețeta:
- 6 cartofi
- jumătate de lingură de sare
- 3 linguri de unt gras
- jumătate de cană de lapte fierbinte
- 2 linguri de smântână
- sare / piper după gust (opțional)
Pentru a se pătrunde mai ușor, cartofii vor fi tăiați în cuburi mari. Se pun la fiert și se adaugă sare. Se vor încearca folosind o furculiță. Apa se strecoară și se adaugă smântâna și untul, se amesteca bine, apoi se toarnă laptele cald.
La final intervine ingredientul-minune: ghimbirul! Da, piureul gata preparat trebuie să fie aromatizat cu acest condiment extrem de sănătos cu beneficii excepționale în folosul sănătății.
Poftă bună!