Antena Meniu Search
x

Vreau să ajut! Mihaela, fetița care s-a chinuit șase ani cu o coloană strâmbă, s-a vindecat

Ne bucurăm mereu când avem ocazia să vă dăm vești bune despre copiii pe care îi ajutăm împreună să se vindece.

de Redactia Observator

la 26.07.2020, 12:30

Vezi și
  • Mama Mihaelei a cerut ajutorul Fundației Mereu Aproape. 
  • Cu ajutor fetiţa s-a vindecat.

Astăzi vă spunem că unul dintre acești copii este și Mihaela, o fetiță care s-a chinuit șase ani să suporte durerile provocate de o coloană strâmbă, privirile lungi și uneori chiar răutățile unor semeni.

Anul trecut, Mihaela abia mai putea merge din cauza durerilor provocate de scolioză iar acum, la nici jumătate de an de la operație, este fericită și recunoscătoare donatorilor Fundației Mereu Aproape.

Liliana Rica, mama Mihaelei: Am încercat de atunci cu kineto, cu înot, cu corsete, cu tot ce trebuie, dar nu a dat nici un randament. Pe zi ce trecea se degrada tot mai rău ajungea la mai multe grade. Se ruga la Dumnezeu "Doamne să găsesc o soluție să mă fac bine!"

Soluția medicală a apărut dar o dată cu ea a venit și un obstacol. 

Liliana Rica, mama Mihaelei: Ne-am interesat de costul operației am văzut că era prea scump în jur de 20.000 de euro.

După frământări și mai multe nopți nedormite, mama Mihaelei a cerut ajutorul Fundației Mereu Aproape. 

Liliana Rica, mama Mihaelei: Cum am apelat la dânșii imediat ne-au răspuns pozitiv nici nu ne așteptam. O doamnă nemaipomenită ne-a îndrumat pas cu pas pentru ca să facem toate demersurile, tot ce trebuia, deci a fost ca un înger păzitor pentru Mihaela.

Cazul Mihaelei și apelul mamei ei au ajuns la televizor și oameni generoși au donat și pentru copilă, așa cum mulți o fac de fiecare data cînd Fundația Mereu Aproape are nevoie de ajutor ca să ajute. 

Liliana Rica, mama Mihaelei: În momentul în care mi s-a spus că Mihaela poate să se opereze și banii s-au strâns, vă dați seama că nu știam ce să mai fac de bucurie atunci, pe moment, nu știa ce să facă; să râdă, să plângă; a rămas așa... perplexă... înțepenise. A zis "În sfârșit o să fiu un copil normal!"

Pe cât de mare a fost bucuria, pe atît de mare a fost și îngrijorarea, având în vedere că urma o intervenție chirugicală de peste zece ore, grea și riscantă. 

Mihaela: M-am speriat pentru că am auzit că este o operație foarte grea, nu este deloc ușoară, dar eram și foarte fericită. Mi-era frică, că nu mă mai trezesc din anestezie și primul lucru pe care l-am făcut: m-am rugat să fiu bine după, să mă trezesc, să merg a doua zi și să nu am niciun fel de problemă după.

Liliana Rica, mama Mihaelei: Când a făcut primii pași am izbucnit în plans mi s-a făcut pielea de găină când am vazut-o că merge. Nu am cuvinte de mulțumire celor de la fundație, doamnei Mădălina Minu, domnului doctor Alexandru Thiery. M-au făcut un om fericit pe mine cât și pe Mihaela acum face kinetoterapie post-operatorie, e chiar foarte bine. Și dansează, face Tik Tok mai nou

Mihaela: Îmi doream foarte mult să dansez, nu puteam să fac anumite mișcări pentru că mă durea foarte rău spatele și acum, chiar dacă sunt operată, pot să le fac. Nu mai simt nimic, nu mă mai doare nimic!

Acum, că a câștigat această luptă grea pentru o viață normală, adolescenta deja își face planuri spre ce meserie să se îndrepte: reporterie.

Mihaela este fericită datorită priceperii echipei medicale care a operat-o și datorită generozității oamenilor care au donat pentru ea Puteti contribui oricând la fondul de solidaritate al Campaniei "Vreau sa ajut" donand  prin SMS la numarul 8848, prin plată cu cardul, prin transfer bancar în conturile Fundatiei Mereu Aproape ori sunând la numerele fixe din rețeaua Telekom. Românii din străinătate pot ajuta un copil bolnav donând online sau prin paypal. 

Liliana Rica, mama Mihaelei: Trecând prin această experiență cu Fundația Mereu Aproape, nu știu, am început să văd lumea altfel, o lume mai buna cred că Dumnezeu lucrează prin oameni. 

Mihaela: Le multumesc foarte mult pentru că m-au ajutat să devin un copil normal, un copil care nu o să mai aibă o problemă niciodată cu spatele și o să poată să își împlinească toate visele. Le multumesc din suflet!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Campanii » Vreau să ajut! Mihaela, fetița care s-a chinuit șase ani cu o coloană strâmbă, s-a vindecat