Antena Meniu Search
x

Video Afacerea cu care Alex are mare succes de sărbători. Deşi preţurile au crescut şi cu 20%, cererea e uriaşă

Când vine vorba de momente inedite împreună cu familia, românii caută mereu să le şi păstreze cumva. Iar Sărbătorile Pascale sunt prilejul perfect pentru o şedinţă foto profesională. Fotografii au lucrat fără oprire în ultima vreme, în condiţiile în care aveau programări făcute cu săptămâni înainte. 

de Redactia Observator

la 16.04.2023, 10:39

Vezi și

În prag de sărbătoare, Andrei şi Ioana au mers să se pozeze împreună cu fetiţa lor. 

Ioana, client: Ne-am dorit cumva să avem niște imagini frumoase cu cea mică peste ani și am zis că acum este momentul potrivit. Am mai fost odată la o şedinţă când era ea foarte mică. Am avut nevoie de o programare din timp. 

Andrei, client: Te ajută să ai niște fotografii în ani şi să-ţi poţi aminti de vremurile când copilul era mic şi tu erai mai tânăr. 

Iulia are doar 6 ani, dar deja ştie cum să stea la poză. 

Pe acelaşi subiect

Iulia: Îmi place să fac poze. Cu iepuraşul şi cu ouăle. 

Alex a lucrat fără oprire în ultima vreme

Cu programări făcute cu săptămâni înainte, fotografii n-au apucat nici să respire în ultimele zile. 

Alex Nedelcu, fotograf: Pentru şedinţele cu tematică de Paşte, cam din ultima săptămână a lunii martie au început să se facă programările. Îi întreb în primul rând informaţii despre copil şi apoi ei îmi spun ce tip de sedinţe i-ar interesa. Îndrumări privind ţinuta, programul de somn al copilului de care trebuie să ţinem cont pentru a avea rezultatele cele mai bune. 

Cererea pentru fotografiile tematice pentru sărbătorile Pascale a crescut cu aproximativ 30% faţă de anii trecuţi.

Alexandru Nedelcu, fotograf: În anii trecuţi au fost restricţiile care au fost şi clar lucrurile s-au mai relaxat şi prin urmare şi cererea a mai crescut. Pachetele variază de la 450 de lei la 650 de lei. Preţul diferă în funcție de tipul de şedintă, de numărul de decoruri şi de numărul de fotografii. Sunt undeva la 30 de cadre finale, cadre editate. 

Tarifele au mai crescut faţă de anii trecuţi cu circa 20%. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri economice » Afacerea cu care Alex are mare succes de sărbători. Deşi preţurile au crescut şi cu 20%, cererea e uriaşă