Antena Meniu Search
x

Video Afacerea pornită de Giorgiana şi soţul ei, după ce le-a venit o idee de milioane. Familiile cu copii sunt clienţii lor de bază

Micile ferme de la ţară au devenit tot mai atractive pentru turiştii de la oraş care caută o vacanţă în aer liber. E un trend nou după care încep să se ghideze şi multe pensiuni care vor să le ofere experienţe inedite familiilor cu copii. Cei mici sunt ocupaţi cu animalele, în timp ce părinţii se bucură de concediu, la piscină. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 29.05.2024 , 20:35

Faceţi cunoştinţă cu Happy - vedeta din grădina unei pensiuni din Novaci. A fost adus aici tocmai din Olanda. "Este un pui de alpaca şi are un lipici fantastic la copii!", explică administratorul pensiunii.

Afacerea pornită de Giorgiana şi soţul ei

De câţiva ani, Giorgiana şi soţul ei au transformat casa părintească în pensiune. Şi-au dorit o experienţă inedită în special pentru cei mai mici dintre turişti. Aşa le-a venit ideea să aducă în mica fermă iepuraşi, două oi, patru papagali şi doi canari. 

Vezi și

Şi în timp ce copiii se distrează cu necuvântătoarele, părinţii se pot relaxa, în linişte, în aer liber. "Relaxarea la piscina exterioară încălzită, jacuzzi, saună, un film în aer liber la videoproiector, seara", spune Giorgiana Mudăvoiu, administrator pensiune.

Pe acelaşi subiect

Ferma de struţi pentru copii

La câţiva kilometri distanţă, copiii descoperă o altă mică fermă deschisă în vârful unui deal. Cea mai mare atracţie sunt cei cinci struţi. Pentru copii, e o bucurie să le dea boabe sau cireşe direct din palmă, pentru că struţii sunt pe cât de mari, pe atât de prietenoşi.

Păunii, cu penajul lor spectaculos, şi-au făcut şi ei loc lângă păsările uriaşe. "Foarte frumos. N-am văzut niciodată aşa ceva. Aş vrea să mai vin", mărturiseşte o fată. 

  • Băiat: Mi se pare foarte fascinant totul şi e aşa, aş sta în fiecare zi aici. Îţi dă o energie foarte pozitivă.
  • Reporter: Ţi-a mâncat din palmă...
  • Băiat: Da!
  • Reporter: Asta a fost cea mai tare senzaţie? 
  • Băiat: Le-am dat cireşe şi bobiţe de porumb.

"Viaţa la ţară e foarte frumoasă, dar e puţin cam greoaie faţă de cea a dumneavoastră, de la oraş. Aici se munceşte mult, dar se şi distrează mult", spune Marcel Negrea, administrator fermă. Mica fermă a avut, anul trecut, zeci de mii de oaspeţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Stiri economice » Afacerea pornită de Giorgiana şi soţul ei, după ce le-a venit o idee de milioane. Familiile cu copii sunt clienţii lor de bază