Antena Meniu Search
x

Video "Am încercat din răsputeri să îl ajut". Dezvăluirile făcute de sora americanului care şi-a ucis cu sânge rece rudele, printre care şi 2 copii

Locuitorii unui cartier din New York s-au trezit în zgomot de focuri de armă şi sirene. Un bărbat de 38 de ani şi-a ucis patru rude cu un cuţit şi a dat foc imobilului în care locuiau. Agresorul a fost împuşcat mortal de poliţişti, nu înainte de a răni pe doi dintre aceştia. 

de Redactia Observator

la 04.12.2023, 23:00

Vezi și

Intervenţia poliţiştilor a avut loc în cartierul Queens din New York la câteva minute după un apel disperat la numărul de urgenţe. 

Jeff Madrey, şef al Poliţiei New York: "O fată a sunat să anunţe că vărul ei îi omoară pe membrii familiei ei."

Ajunşi la faţa locului, cei doi ofiţeri l-au găsit pe agresor pe strada din faţa clădirii. Nu au avut timp decât de o întrebare pentru că lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată. 

Jeff Madrey, şef al Poliţiei New York: "Bărbatul a scos un cuţit şi i-a atacat pe ofiţerii noştri. Pe unul l-a înjunghiat în regiunea gâtului şi a pieptului, pe al doilea l-a lovit în cap."

Pe acelaşi subiect

În ciuda rănilor, unul dintre poliţiştii răniţi, un veteran cu 28 de ani de experienţă, a scos arma şi l-a împuşcat mortal pe atacator. Colegii lui au avut nevoie de ajutorul pompierilor pentru a intra în casa care ardea. Ajunşi înăuntru, au rămas îngroziţi. Patru oameni, printre care şi doi copii de 11 şi 12 ani, au fost găsiţi morţi. A cincea persoană, o femeie în vârstă, a fost transportată în stare gravă la spital. Criminalul a fost identificat la scurt timp. 

Atacatorul se confrunta cu probleme psihice

Joseph Kennz, detectiv al Poliţiei New York: "Pare că este un locuitor al cartierului Bronx care îşi vizita familia. Are o arestare anterioară pentru violenţă domestică, strangulare, un caz care a avut loc în Bronx."

Sora ucigaşului spune că acesta avea probleme psihice de ceva timp. 

"Suferea de depresie. Am căutat ajutor pentru el, dar nimeni nu m-a ascultat. Am încercat din răsputeri să îl ajut."

Cei doi poliţişti au scăpat fără răni grave, iar unul a fost externat după câteva ore. Anchetatorii încearcă acum să afle exact motivul atacului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri economice » "Am încercat din răsputeri să îl ajut". Dezvăluirile făcute de sora americanului care şi-a ucis cu sânge rece rudele, printre care şi 2 copii