Antena Meniu Search
x

Black Friday 2018 în turism. Bilete de avion gratuite, cazare în Grecia la 1 euro

Black Friday a început mai devreme pentru iubitorii de călătorii. Bilete de avion gratuite, cazare la doar un euro sau reduceri de 70 la sută pentru unele pachete în străinătate - sunt doar câteva dintre ofertele pentru anul viitor după care aleargă românii în aceste zile la târgul de turism din Capitală.

Vezi și

Black Friday a început mai devreme pentru iubitorii de călătorii. Bilete de avion gratuite, cazare la doar un euro sau reduceri de 70 la sută pentru unele pachete în străinătate - sunt doar câteva dintre ofertele pentru anul viitor după care aleargă românii în aceste zile la târgul de turism din Capitală. Deşi România arată mai bine pe harta turismului datorită voucherelor de vacanţă, ne lipsesc strategiile de promovare. Dovada: la târg nu există niciun stand care să promoveze staţiunile de pe litoral. Bulgarii au venit cu un întreg arsenal.

La târgul de turism, ofertele pentru Grecia, de exemplu, au pornit şi de la un euro pentru cazare, iar turistul nu a trebuit să plătească decât pentru transport.

Pentru iubitorii de călătorii, Black Friday 2018 a început de azi, cu reduceri şi de 70% pentru unele pachete.

Oamenii sunt foarte interesaţi de vacanţele în România, parcă mai mult decât în alţi ani. Asta datorită voucherelor de vacanţă care au ridicat mult interesul atât pentru litoral, cât şi pentru zona de munte, balneo, oraşe sau Delta Dunării.

Hotelierii de la munte au venit mult mai bine pregătiţi la acest târg, faţă de cei de la mare.

Ministrul Turismului speră, însă, că voucherele de vacanţă vor resucita turismul de pe litoral. "Avem pregătit deja proiectul, o hotărâre de Guvern, deci să stea oamenii liniştiţi, voucherele de vacanţă se vor da şi anul viitor", a spus Bogdan Trif.

ANAT solicită şi ca voucherele să fie acordate integral a începutul anului, pentru ca turiştii să poată profita de perioada early booking. Cât despre ofertele de Crăciun şi de Revelion, staţiunile de la munte au un grad de ocupare de peste 90%. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri economice » Black Friday 2018 în turism. Bilete de avion gratuite, cazare în Grecia la 1 euro