Antena Meniu Search
x

Black Friday 2023. Datele anunţate de marile magazine din România

Black Friday 2023. Marile magazine au anunţat deja datele la care încep reducerile de Black Friday. În fiecare an, de Black Friday, românii se bucură de reduceri masive în toate marile magazine şi achiziţionează produsele dorite la jumătate de preţ sau chiar mai reduse. 

de Redactia Observator

la 03.11.2023, 22:49

Black Friday 2023 se numără printre tradiţiile pe care românii le-au împrumutat de la americani. Fie că vorbim de haine şi produse de machiaj, fie de electrocasnice, Black Friday 2023 este ocazia perfectă pentru a-ţi achiziţiona produsele pe care ţi le doreşti de mult timp.

Pe ce date este Black Friday 2023 la marile magazine

Unii dintre retaileri din România deja au început reducerile de Black Friday 2023. Vezi pe ce date este Black Friday 2023 în marile magazine.

La eMAG, unul dintre cei mai mari comercianţi din ţară, Black Friday 2023 are loc pe 10 noiembrie.

Pe acelaşi subiect

evoMAG a început deja Black Friday de pe 27 octombrie. Reducerile de Vinerea Neagră vor fi valabile până pe 27 noiembrie.

Pe Fashion Days, reducerile de Black Friday 2023 încep pe 6 noiembrie. Anul acesta, compania are reduceri de până la 75% la peste 300.000 de produse.

În perioada de Black Friday 2023, evoMAG estimează o creștere de aproximativ 15% a vânzărilor.

Altex nu a dezvăluit deocamdată data la care începe reducerile de Black Friday 2023.

Nici Flanco nu a anunţat încă data oficială pentru Black Friday 2023. La Notino, Black Friday 2023 începe reducerile pe 24 noiembrie. 

Notino, un brand specializat în cosmetice, va găzdui evenimentul Black Friday pe 24 noiembrie 2023.

Black Friday 2023. Sfaturi pentru a face cumpărături inteligent

Ca să te asiguri că eşti cu adevărat pregătit de Black Friday 2023, trebuie să începi să analizezi site-urile cu cel puţin o săptămână înainte. Dacă vei analiza cu atenţie preţurile şi îţi vei pune din timp produsele dorite în coş, cu siguranţă vei avea o experienţă mai bună de Black Friday.

Multe magazine au opţiunea de "produse favorite". De Black Friday, această secţiune te va ajuta să-ţi sortezi produsele dorite cât mai rapid şi să prinzi cele mai bune reduceri.

Unul dintre cele mai importante sfaturi de Black Friday 2023 este să fii prezent pe site-uri la momentul potrivit, mai exact fix atunci când se dă drumul la reduceri. Chiar dacă în mediul online nu este nevoie să aştepţi la rând ca la magazinele fizice, este esenţial să fii pe fază atunci când încep reducerile de Black Friday 2023.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Stiri economice » Black Friday 2023. Datele anunţate de marile magazine din România