Antena Meniu Search
x

Cât câştigi cu 4 numere la loto 6 din 49. Suma nu este una de neglijat

Milioane de români îşi încearcă norocul, în fiecare săptămână, la tragerile loto şi, în special, la loto 6 din 49, în speranţa că bifează minim patru numere norocoase care să le aducă o sumă de bani deloc de neglijat.

de Redactia Observator

la 07.02.2024, 14:24

Milioane de români îşi încearcă norocul, săptămânal, la tragerea loto 6 din 49
Milioane de români îşi încearcă norocul, săptămânal, la tragerea loto 6 din 49 - Shutterstock
  • Milioane de români îşi încearcă norocul, săptămânal, la tragerea loto 6 din 49.

Încă din vremuri de mult apuse, românii sunt obişnuiţi să-şi încerce şansa la jocurile de noroc. În urmă cu mulţi ani existau trageri loto şi jocul pronosport, pe lângă eternul loz în plic. În zilele noastre, au crescut enorm de mult sumele jucate la pariuri şi la renumitele păcănele.

Chiar şi aşa, milioane de români continuă să-şi încerce norocul, săptămânal, la tragerile loto şi în special la loto 6 din 49, în speranţă că îşi pot rotunji în mod substanţial veniturile.

Cât costă un bilet la tragerea loto 6 din 49

Preţul pentru un bilet la tragerea 6 din 49 diferă în funcţie de cât de multe numere bifaţi pe biletul respectiv. Un bilet simplu, cu şase numere bifate, costă 7,5 lei. Preţul biletului creşte cu fiecare număr adăugat peste cele şase numere bifate.

Pe acelaşi subiect

De exemplu, un bilet cu 7 numere bifate costă 49 de lei, un bilet cu 8 numere bifate costă 196 de lei şi aşa mai departe. Un bilet cu toate cele 49 de numere bifate ajunge să coste aproape 98 de milioane de lei, cu mult peste câştigul pe care l-aţi putea obţine pentru cele şase numere câştigătoare.

Cât câştigi cu 4 numere la loto 6 din 49

La tragerea loto 6 din 49 se câştigă bani doar dacă aveţi cel puţin trei numere câştigătoare pe bilet. Iar cu trei numere câştigătoare, câştigul obţinut este standard, 30 de lei.

Deja, de la patru numere câştigătoare în sus vorbim despre câştiguri băneşti care variază de la o tragere la alta. Deşi poate părea puţin, chiar şi cu patru numere câştigătoare se pot câştiga sume de bani deloc de neglijat. Mai ales dacă respectivul câştig este obţinut graţie unui bilet simplu, care a costat 7,5 lei.

De exemplu, la tragerea loto 6 din 49 din 4 februarie 2024, cu patru numere câştigătoare pe bilet s-au câştigat 200 de lei. Vorbim despre un profit mare dacă ne raportăm la o investiţie de numai 7,5 lei.

Au existat, însă, extrageri unde s-au câştigat mult mai mulţi bani cu patru numere câştigătoare. Pe 28 ianuarie 2024 s-au câştigat 688 lei, pe 21 ianuarie 2024 s-au câştigat 696 lei, pe 7 ianuarie 2024 s-au câştigat 846 lei, iar pe 12 noiembrie 2023 s-au câştigat 858 lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 35 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri economice » Cât câştigi cu 4 numere la loto 6 din 49. Suma nu este una de neglijat