Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cât costă o noapte de cazare la hotelul Simonei Halep din Braşov. Are 3 stele şi se află la poalele muntelui Tâmpa

Turiştii care îşi doresc o escapadă în Braşov trebuie să ştie că se pot caza la un hotel deţinut chiar de Simona Halep. Sportiva româncă are în portofoliul de proprietăţi hotelul Drachenhaus, aflat la poalele muntelui Tâmpa. Este vorba despre un hotel de 3 stele, situat la aproximativ 500 de metri de zona pietonală a străzii Republicii, Piața Sfatului sau Biserica Neagră. 

de Redactia Observator

la 12.03.2024 , 15:49

Potrivit BizBraşov, turiştii care se cazează la hotelul deţinut de Simona Halep pot opta pentru camere cu vedere la cartierul medieval sau la muntele Tâmpa. Aceştia se pot bucura de camere cu mobilier recondiționat, podele din lemn de esență tare de salcâm și stejar, covoarele săsești din lână și băile decorate cu travertin italian de Tivoli. 

Cât costă o noapte de cazare la hotelul Simonei Halep din Braşov

O noapte pentru doi adulți cu mic dejun inclus la hotelul Drachenhaus costă 379 de lei. Preţurile cresc pe perioada verii, astfel că aceeaşi cameră dublă standard va costa 479 de lei în sezon. Pe booking.com, hotelulul Simonei Halep este evaluat de turiști cu nota 8,5. 

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri economice » Cât costă o noapte de cazare la hotelul Simonei Halep din Braşov. Are 3 stele şi se află la poalele muntelui Tâmpa