Antena Meniu Search
x

Lista Moşului: Ce cadouri își doresc românii să găsească sub bradul de Crăciun

Dorinţa din scrisoarea Moşului nu se potriveşte, de cele mai multe ori, cu ceea ce găsim sub brad. Moşul are mereu alte idei.

Vezi și

Dorinţa din scrisoarea Moşului nu se potriveşte, de cele mai multe ori, cu ceea ce găsim sub brad. Telefoanele de ultimă generaţie, tabletele sau laptopurile sunt doar câteva dintre cadourile pe care ni le dorim, însă. Moşul are mereu alte idei. În pachetele frumos colorate, cei mai mulţi descoperă pijamale sau şosete. Moşul nu este neinspirat, dar vine cum poate la fiecare.

Cu miile, aşa au ieşit azi din case cei care au lăsat cumpărăturile pe ultima sută de metri.

Priveau des în bileţele scrise acasă şi alergau apoi printre raioane.

O jucărie pe care Aurelia o caută de ceva vreme după descrierile amănunţite primite de la fiul ei.

Şi mama ştie exact ce vrea de la Moşul.

Ne mărturiseşte însă că, de multe ori, ce a primit n-a fost nici pe departe ceea ce şi-a dorit. La fel se întâmplă şi în cazul a 60% dintre români.

Un studiu recent arată că cei mai mulţi îşi doresc telefoane inteligente sau laptopuri. În schimb, Moş Crăciun le aduce cosmetice sau haine.

Acum însă, Crina îşi doreşte o vacanţă. Nu mai vrea să găsească sub brad pijamale. Însă, şi în acest an, are şanse mari să nu scape de ele. Asta pentru că 56 la sută dintre românii care cumpără cadouri se îndreaptă spre magazinele de profil.

Pe lângă pijama, bunica îi va cumpăra şi dulciuri nepoatei. La acestea se opresc peste 60% dintre cei care vor să dăruiască ceva de Crăciun. Totuşi, studiile arată că sunt destui români care economisesc tot anul pentru a oferi de sărbători cadouri preţioase. Nu mai puţin de 35 de procente dintre cei care colindă magazinele în aceste zile dau bani frumoşi, de pildă, pe bijuterii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri economice » Lista Moşului: Ce cadouri își doresc românii să găsească sub bradul de Crăciun