Antena Meniu Search
x

Cozile pentru impozitele la stat au reapărut la început de 2019

Pare greu de crezut însă încă din primele zile ale lui 2019, românii au stat la coadă pentru a da bani statului. Zeci de persoane au aşteptat ore bune pentru a plăti impozitele către stat. Cine o face până la sfârşitul lui martie beneficiază de zece la sută, reducere.

Vezi și

Pare greu de crezut însă încă din primele zile ale lui 2019, românii au stat la coadă pentru a da bani statului. Zeci de persoane au aşteptat ore bune pentru a plăti impozitele către stat. Cine o face până la sfârşitul lui martie beneficiază de zece la sută, reducere. Şi, deşi există numeroase metode de plată, online, în benzinării, centre comerciale sau la ATM-uri, cei mai mulţi preferă metoda de plata clasică, la ghişeu.

Încă de la prima oră, la direcţia de taxe şi impozite a Sectorului 2 din Capitală e coadă la ghişee.

Taxele locale se achită în două tranşe şi în acest an. Până la sfârşitul lui martie, respectiv septembrie. Cine achită integral întreaga sumă, în primele trei luni ale anului, primeşte o reducere de 10%.

Plata poate fi făcută prin ordin de plată, mandat poştal sau, mai simplu, prin Sistemul Naţional Electronic de Plată Online "Ghişeul.ro". În care sunt înscrise însă doar o parte a primăriilor din ţară.

Cât priveşte primăriile de sector din Capitală, toate deţin câte o aplicaţie proprie prin care contribuabilii îşi pot gestiona dările către stat.

În sectorul 6, există şi Info Chioşcuri pentru plata taxelor, amplasate în mall-uri, centre comerciale şi chiar în apropierea ghişeelor de la Direcţia de

Dacă plata în avans a dărilor locale vine cu reduceri, întârzierea atrage cu sine dobânzi şi penalizări pentru fiecare zi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri economice » Cozile pentru impozitele la stat au reapărut la început de 2019