Antena Meniu Search
x

Crăciun de lux în România: Cel mai scump brad vândut online costă 12.000 de lei

Brad care depăşeşte 10 mii de lei şi globuri de peste 3000 de lei. Sunt doar câteva dintre cele mai scumpe decoraţiuni, pentru românii care nu se uită în cont.

Vezi și

Brad care depăşeşte 10 mii de lei, globuri de peste 3.000 şi cadouri de încă pe-atât. Sunt doar câteva dintre cele mai scumpe decoraţiuni, pentru românii care nu se uită în cont, atunci când e vorba despre un Crăciun ca-n filme.

Cu banii pe care mulţi români i-ar da pe o maşină, alţii îşi cumpără suport de brad. Cel mai scump dintre ele, pus la vânzare, pe un site specializat în decoraţiuni de Crăciun, costă nu mai puţin de 40.000 de lei. Este un suport de brad confecţionat manual şi decorat cu cristale Swarovsky.

Suportul special se face la comandă şi va fi adus din Germania, acolo unde se află fabrica. 

Cel mai scump brad s-a vândut zilele trecute cu 3.000 de lei.  

Sandra Staicu, reprezentant site specializat:

 În funcţie de categoria de clientelă pe care o avem, oamenii au plecat de la preţuri de 60 de lei, până la preţuri de 3.000 de lei.

Există totuşi site-uri care au vândut şi brazi de 12.000 lei. Când vine vorba despre globuri lucrate rafinat, preţul porneşte de la 50 de lei, pentru un glob de doar doi centimetri şi poate ajunge la 300 de lei, pentru unul mare şi decorat într-un anume stil. 

La final, nota achitată într-un magazin exclusivist sare de un salariu mediu pe economie. 

Alina Cristea, reprezentant magazin decoraţiuni

Se învârt pe la 3.000 de lei, mediu, dar depinde de fiecare, adică dacă au dorit să-şi facă doar un brad cu decoraţiuni mai scumpe, a dus undeva pe la 2.000 de lei.

Oamenii se bucură de investiţie aproximativ două săptămâni. Studiile spun că peste jumătate dintre români schimbă decoraţiunile pentru brad, în fiecare an.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri economice » Crăciun de lux în România: Cel mai scump brad vândut online costă 12.000 de lei