Antena Meniu Search
x

Febra monedelor virtuale în România. Piaţa mondială este estimată la 500 de miliarde de dolari

Febra monedelor virtuale a cuprins tot globul! Iar românii se grăbesc să nu piardă valul. Cu toţii speră că noua tehnologie le va rotunji veniturile.

Vezi și

Febra monedelor virtuale a cuprins tot globul! Iar românii se grăbesc să nu piardă valul. Fie că investesc din pură curiozitate sau cu un plan de afaceri bine pus la punct, cu toţii speră că noua tehnologie le va rotunji veniturile.

La doar 30 de ani, Cristian este deja un antreprenor de succes. Iar flerul îi spune că afacerea viitorului o reprezintă criptovaluta. Însă înainte să cheltuie bani pe una din cele 1400 de monede virtuale, vrea să se documenteze.

CIPRIAN, antreprenor:

Mi se pare o perioada buna in a investi, dar trebuie prima oara sa ne facem temele. Acum este foarte multa euforie pe tot ce inseamna criptomonezi.

Pentru oameni ca el, Mihai organizează regulat întâlniri în diverse locuri din Bucureşti. Se discută principii de bază, evoluţia pieţei şi primii paşi către a deveni proprietarii unor astfel de monede.  

MIHAI CĂTĂLIN TEODOSIU:

Asta e primul pas, să intrii pe o platforma, să faci transferul bancar.

Mihai vorbeşte de pe urma experienţei. El a pierdut primii 1.500 de dolari investiţi în bitcoin. Acum, încearcă să-i înveţe pe alţii cum să nu repete greşelile sale. Bursa criptomonedelor este asemănătoare cu cea de pe Wall Street. Motiv pentru care, riscul falimentului este mereu prezent. 

VALENTIN SOCACI, owner platformă de tranzacţionat cryptomonede:

A prins un succes enorm la nivel mondial si era normal sa vina si la noi. Oricine poate sa investeasca intelept in criptomonede, dar persoanele cu orientare spre domeniul IT au mai multe sanse.

La momentul actual, piaţa criptomonedelor este estimată la peste 500 de miliarde de dolari. Cele mai multe predicţii spun că monedele virtuale vor deveni curând obişnuinţă. Sunt însă şi voci care spun că asistăm la o bulă ce se va sparge în câţiva ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri economice » Febra monedelor virtuale în România. Piaţa mondială este estimată la 500 de miliarde de dolari