Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Meniul de Crăciun, livrat de-a gata la ușă de firmele de catering

Când liniştea sărbătorilor cuprinde toate gospădăriile şi firmele, există locuri unde se munceşte încă la foc continuu. Sunt bucătăriile firmelor de catering, în care mii de pachete cu meniuri de sărbători sunt livrate de-a gata către casele românilor.

de Redactia Observator

la 24.12.2018 , 22:31

Când liniştea sărbătorilor cuprinde toate gospădăriile şi firmele, există locuri unde se munceşte încă la foc continuu. Sunt bucătăriile firmelor de catering, în care mii de pachete cu meniuri de sărbători sunt livrate de-a gata către casele românilor. Mulţi au renunţat să mai piardă timpul în bucătărie şi au comandat cu totul masa festivă.

În firmele de catering, pregătirile sunt pe ultima sută de metri. Este ultima zi în care se mai fac livrări. Cinci bucătari lucrează la foc continuu ca să reuşească să finalizeze toate comenzile. Numai astăzi au pregătit o mie de saramale, cozonaci şi zeci de platouri tradiţionale.

Pentru un meniu complet, care cuprinde un platou cu antreuri, sarmale, friptură şi prăjituri, o familie de şase persoane trebuie să plătească 250 de lei. E o soluţie avantajoasă pentru cei care nu au timp sau care nu vor să gătească mâncare în exces. Porţiile se comandă în funcţie de numărul musafirilor. Cei care vor să aibă pe masa de Crăciun şi peşte trebuie să mai scoată din buzunar încă 100 de lei.

Vezi și

Clienţii au la dispoziţie două meniuri - unul tradiţional şi unul internaţional, care conţine inclusiv foie gras, mousse de ton sau muşchi de vită.

În timp ce bucătarii pregătesc mâncarea, ceilalţi angajaţi ambalează delicatesele tradiţionale, pe care le aşează în lăzi şi le trimit spre adrese din tot Bucureştiul. 

Pachetele ajung calde la uşa clienţilor, care scapă astfel şi de stresul aglomeraţiei din magazine, şi de cel al orelor pierdute în bucătărie. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri economice » Meniul de Crăciun, livrat de-a gata la ușă de firmele de catering