Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tot mai mulţi români au ales să petreacă Crăciunul pe litoral. Preţul unui sejur la mare începe de la 600 de lei

de Redactia Observator

la 20.12.2017 , 09:09

De Crăciun, fii mai special, fii pe Litoral! Nu, nu o spunem noi, ci hotelierii de la malul mării care s-au pregătit cu oferte de nerefuzat pentru cei care duc dorul verii sau vor să iasă din tipar şi să dea muntele pe mare.

Noul trend pe Litoral sunt petrecerile de Crăciun şi.. de Revelion. Pregătirile sunt deja în toi, pentru ca cei care nu şi-au rezervat deja locurile să aibă parte de sărbători de vis. Nu va lipsi nici Moş Crăciun. 

Şi nu sunt deloc puţini cei care au ales deja să-şi petreacă sărbătorile de iarnă pe Litoralul românesc. Iar cum Crăciunul înseamnă familie, ofertele au fost pe măsură.

Vezi și

Preţurile sunt variate, însă cu siguranţă mult mai scăzute ca în sezonul estival. 

Alexandra, recepţioner:

Sunt pachete de trei sau patru nopţi, cu demipensiune sau pensiune completă, iar preţurile pleacă de la 620 de lei sejur de persoană până la o mie de lei sejur persoană.

Chiar dacă acum muntele este vedeta, reprezentanţii agenţiilor de turism spun că un sejur de iarnă la mare poate fi ... extrem de atractiv.

Cum nu toate unităţile de cazare şi-au deschis porţile, locurile sunt limitate, iar la majoritatea hotelurilor, peste 70% din pachetele turistice de sărbători sunt deja rezervate.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri economice » Tot mai mulţi români au ales să petreacă Crăciunul pe litoral. Preţul unui sejur la mare începe de la 600 de lei