Antena Meniu Search
x

Oferte de city-break pentru primăvara lui 2019

Primăvara e sezonul City Break-urilor. Mai ales că vremea e mai prietenoasă iar biletele de avion şi cazările costă mai puţin. În aceste condiţii, nu-i de mirare că weekendurile prelungite în capitalele europene au devenit o obişnuinţă şi pentru români

de Redactia Observator

la 24.02.2019, 23:51

Vezi și

Primăvara e sezonul City Break-urilor. Mai ales că vremea e mai prietenoasă iar biletele de avion şi cazările costă mai puţin. În aceste condiţii, nu-i de mirare că weekendurile prelungite în capitalele europene au devenit o obişnuinţă şi pentru români. Roma, Viena, Paris sunt destinaţiile preferate. Preţurile pleacă de la 200 de euro pe sejur, cu avion şi cazare incluse. Variante de minivacanţe sunt şi pe plan intern. Patronii de pensiuni oferă pachete cu transfer de la aeroport, mese festive şi trasee prin munţi.

Roma, unul dintre cele mai fascinante oraşe ale lumii. Cu străzi încărcate de istorie, atrage în fiecare an peste 6 milioane de turişti străini. Este capitala europenă cea mai vizitată de români. În top urmează Paris şi Viena.

Excursiile de 3 zile au devenit o modă printre mulţi pasionaţi de călătorii. Cele mai bune preţuri se găsesc acum, când agenţiile lansează oferte pentru tot anul.

De acest trend profită şi patronii de pensiuni din România. În oraşele în care se poate ajunge cu avionul, turistul este tratat regeşte.

De Paşte, agenţiile se întreg în oferte tip City-Break în România. Preţurile pleacă de la 550 de lei de persoană, pentru 3 nopţi de cazare în regim demipensiune. Masa festivă este inclusă în preţ.

Vara, preţurile sunt mai mari dar şi atunci pot apărea variante last minute, la tarife mici. Oferta este lansată pe ultima sută de metri aşa că nu strică să fiţi mereu pregătiţi de plecare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri economice » Oferte de city-break pentru primăvara lui 2019