Antena Meniu Search
x

De ce este avantajos să dezvolți afacerea ta agricolă în 2019

Primăvara aduce oportunități pentru antreprenorii care doresc să deschidă o afacere profitabilă în 2019. Potrivit specialiștilor, în România segmentul agricol este, încă, o nișă neexploatată la adevăratul său potențial, ceea ce reprezintă o ocazie pentru cei care se gândesc să pornească un business

de Redactia Observator

la 18.03.2019, 15:08

Afaceri în segmentul agricol
Oportunități pentru antreprenorii care doresc să deschidă o afacere în 2019 - pxhere.com

Primăvara aduce noi oportunități pentru antreprenorii care doresc să deschidă o afacere profitabilă în 2019. Potrivit specialiștilor, în România segmentul agricol este, încă, o nișă neexploatată la adevăratul său potențial, ceea ce reprezintă o ocazie pentru cei care se gândesc să pornească un business generator de venituri substanțiale.

În plus, lipsa fondurilor necesare pentru investiția inițială nu mai este un motiv de îngrijorare pentru viitorii antreprenori, deoarece există o mulțime de facilități de care pot beneficia. Așadar, de ce este avantajos să dezvolți afacerea ta agricolă în 2019?

Poți obține finanțare rapidă de la instituțiile nebancare în acest an

Printre cele mai potrivite soluții de finanțare pentru afaceri se numără creditele oferite de instituțiile nebancare. Acestea pot fi contractate foarte ușor și rapid, spre deosebire de împrumuturile acordate de bănci. Astfel, îndeplinind câteva condiții minime, poți obține resursele financiare necesare pentru acoperirea cheltuielilor necesare desfășurării business-ului.

Pentru a acccesa sprijin pentru afacerea ta prin această modalitate, ai nevoie doar de un pachet minim de acte. Răspunsul îl vei primi rapid, în urma unei analize de specialitate, iar condițiile contractuale îți vor fi prezentate transparent, pentru a nu avea parte de surprize neplăcute.

Creditele nebancare acoperă investițiile în animale, terenuri agricole sau utilaje agricole

Creditele nebancare pentru afacerile agricole au diverse destinații, printre care și acoperirea investițiilor în terenuri, utilaje, animale, magazine de depozitare, grajduri, sere, solare și sisteme de irigații. Totodată, acestea pot fi utilizate și pentru achiziția ingredientelor necesare producției agricole.

Având în vedere toate aceste beneficii, metoda de micro-finanțare despre care vorbim este una foarte avantajoasă pentru potențialii investitori. Dacă te numeri printre ei, află mai multe detalii despre aceste credite pentru agricultură de la MikroKapital.

Creditele de consum pentru acoperirea cheltuielilor curente

Orice antreprenor care își dorește maximizarea profitului trebuie să țină pasul cu dinamica pieței în care își desfășoară activitatea. Cu atât mai mult în domeniul agriculturii, procesele pot fi automatizate cu ajutorul utilajelor cu dotări ultra-moderne.

Pentru achiziția acestora, dar și pentru costurile reparațiilor, ale studiilor sau ale investițiilor în mobilier și logistică, instituțiile financiare nebancare oferă credite de consum. Sumele obținute prin această metodă pot atinge chiar și 20.000 Ron. În plus, poți beneficia de un grafic flexibil de rambursare a împrumutului.

Poti refinanța creditele de la alte instituții cu ajutorul formelor de finanțare nebancara

Administrarea mai multor credite, ratele lunare și dobânzile financiare colosale au o singură soluție rapidă: creditele de refinanțare. Pe parcursul dezvoltării unei afaceri este posibil să devii acaparat de obligații financiare, pe care le poți rezolva prin intermediul creditelor emise de instituțiile financiare nebancare. Acest lucru este un argument în plus pentru care micro-creditele nebancare reprezintă o soluție de finanțare la îndemâna oricui.

Poți opta pentru un credit nebancar ca alternativă de obținere a fondurilor necesare pentru afacerea ta indiferent de forma de organizare juridică a companiei. De asemenea, instituțiile nebancare oferă consultanță de specialitate pentru ca aplicanții să beneficieze de condiții avantajoase de creditare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri economice » De ce este avantajos să dezvolți afacerea ta agricolă în 2019