Antena Meniu Search
x

Premierul Tudose, despre recalcularea pensiilor: "Nu cred că va fi gata până în 2019!"

Recalcularea pensiilor, promisă de coaliţia de guvernare, va fi un proces îndelungat, care ar putea să nu fie finalizat până în 2019.

Premierul Tudose estimează că recalcularea pensiilor nu va fi gata în 2019 - Antena 3

Premierul Mihai Tudose vine cu veşti proaste pentru pensionari. Recalcularea pensiilor, promisă de coaliţia de guvernare, va fi un proces îndelungat, care ar putea să nu fie finalizat până în 2019.

Într-un interviu pentru Antena 3, Premierul Tudose nu s-a arătat optimist în implementarea rapidă a procesului de recalculare a pensiilor.

"Eu nu cred că va putea fi gata până în 2019 toată (n.r. - recalcularea pensiilor). Nu putem ieși cu legea pe piață până nu când colegii mei de la Finanțe și de la Muncă - doamna Olguța Vasilescu - nu stabilesc exact cum se întâmplă acest lucru. Sunt 5 milioane de dosare! Este un volum de muncă imens, o zonă în care nu ne putem permite nici cea mai mică eroare", a spus Mihai Tudose.

De asemenea, procesul de recalculare a pensiilor va avea loc pe etape, a dat de înţeles prim-ministrul.

"Eu am solicitat să înceapă cu pensiile mici şi cu cei foarte vârstnici. E un proces care va dura câţiva ani. Hai să începem cu cel mai în vârstă, cu pensie mică", a spus Mihai Tudose, la Antena 3.

VIDEO: Premierul Mihai Tudose vorbeşte despre recalcularea pensiilor | Sursa: Antena 3

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri economice » Premierul Tudose, despre recalcularea pensiilor: "Nu cred că va fi gata până în 2019!"