Antena Meniu Search
x

Revelion pe Valea Prahovei, ca în Dubai. Vacanţa la munte de sărbători costă peste 2.000 de euro

Hotelurile de lux de pe Valea Prahovei au preţuri "exotice" de Revelion. Pachetele depăşesc 2.000 de euro, bani care ne-ar ajunge pentru un sejur de o săptămână într-o destinaţie însorită, cum este Dubai.

Vezi și

Hotelurile de lux de pe Valea Prahovei au preţuri "exotice" de Revelion. Pachetele depăşesc 2.000 de euro, bani care ne-ar ajunge pentru un sejur de o săptămână într-o destinaţie însorită, cum este Dubai. Aproape cinci ore durează un zbor până acolo, la fel ca un drum cu maşina într-o zi aglomerată pe Valea Prahovei.

Deşi suntem abia în octombrie, la unele hoteluri de pe Valea Prahovei, abia mai găseşti două-trei camere libere pentru Revelion. 

În Predeal şi Braşov, sunt hoteluri la care cazarea de Revelion costă cât o vacanţă exotică. De exemplu, un sejur de patru nopţi într-un apartament de patru stele costă 2.330 de euro. Acelaşi preţ îl plătesc două persoane care vor să petreacă Revelionul în Dubai, la un hotel de patru stele. Sau, dacă mai adăugăm încă 1.000 de euro, putem petrece noaptea dintre ani în Insulele Seychelles, la Oceanul Indian. 

În oferte sunt incluse şi zborurile cu avionul, aşa că, automat, dispar aglomeraţia şi nervii din trafic. 

Într-o zi aglomerată, cum este perioada sărbătorilor, dacă mergem din Bucureşti spre Valea Prahovei pe DN1, putem petrece chiar şi cinci ore în trafic. Tot atât ne-ar lua ca să ajungem cu avionul în Dubai sau în Tenerife.

OVIDIU, turist: Valea Prahovei este destul de aglomerată, poate şi datorită multitudinii de clienţi dar şi a infrastructurii proaste, prefer să nu merg în zonele acestea.

Anul trecut, în staţiunile din România au ajuns peste 167.000 de turişti, care au cheltuit, în total, 37 de milioane de euro, arată Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri economice » Revelion pe Valea Prahovei, ca în Dubai. Vacanţa la munte de sărbători costă peste 2.000 de euro