Antena Meniu Search
x

Video Rezervări pentru zboruri de pe aeroportul nedeschis din Braşov. Românii s-au grăbit să ocupe locurile din avionul cu destinația Turcia

Vacanțe în Turcia și Grecia, cu zboruri de pe un aeroport care nu este încă funcțional. Este oferta pe care o fac mai multe agenții de turism, pentru clienții care își doresc vacanțe cu plecare de pe aeroportul Brașov. Iar rezervările nu au întârziat să apară. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 08.02.2023, 08:54

Vezi și

Ghimbav, județul Brașov. 15 ani de documentații, finanțări și lucrări de construcție. O investiție totală de peste 120 de milioane de euro e pe punctul de a-și lua zborul pe piața transporturilor aeriene. 

Claudiu Loghin, reporter Observator: În acest moment, autorităţile spun că termenul pentru operaţionalizarea Aeroportului Ghimbav este de 15 iunie. 

Zbor spre Turcia la o zi după termenul dat de autorități

La numai o zi după termenul anunţat de autorităţi, ar urma să decoleze de pe noul aeroport şi primul avion. Zborul va avea destinaţia Turcia, iar la una dintre agenţiile care au pachete de servicii turistice cu zbor de la Brașov, 35 la sută din locuri sunt rezervate deja. 

Pe acelaşi subiect

Alin Burcea, proprietar agenţie: Dacă primele zboruri nu vor putea fi performate din cauză că nu s-au luat nu ştiu ce avize, vom muta zborurile pe Bucureşti. Turiştii să nu îşi facă probleme, ei nu trebuie să dea niciun ban în plus. 

Alexandru Anghel, director Regie Autonomă: Noi în momentul de faţă suntem în grafic. Avem echipamentele, sunt verificate, sunt funcţionale şi mai sunt lucruri care ţin de partea administrativă şi sunt pe cale de a se rezolva. 

Oficialii Regiei care se ocupă de proiectul aeroportului de lângă Brașov spun că lucrările sunt pe ultima sută de metri. Nu au oferit însă detalii, pe motiv că mai toate companiile interesate să organizeze zboruri de la Brașov au impus clauze de confidențialitate, până la semnarea contractelor de operare a acestor transporturi regulate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri economice » Rezervări pentru zboruri de pe aeroportul nedeschis din Braşov. Românii s-au grăbit să ocupe locurile din avionul cu destinația Turcia