Antena Meniu Search
x

Vacanță la conac în Transilvania, pentru turiștii care caută liniștea

Dacă sunteţi în căutarea unor momente de linişte însoţite de peisaje care taie răsuflarea, atunci o vacanţă la conac poate fi o alegere excelentă. Transilvania, de exemplu, ascunde locuri memorabile.

de Redactia Observator

la 23.06.2019, 00:48

Vezi și

Dacă sunteţi în căutarea unor momente de linişte însoţite de peisaje care taie răsuflarea, atunci o vacanţă la conac poate fi o alegere excelentă. Transilvania, de exemplu, ascunde locuri memorabile. Acolo se găsesc conace care arată ca în poveşti şi care păstrează parfumul vremurilor de altădată.

Pentru cei care vor să vadă cum trăiau aristocraţii în urmă cu patru secole, conacele din Covasna sunt locul ideal. Domeniile se întind pe sute de hectare, cramele sunt înţesate de vinuri iar saloanele sunt mobilate în stilul epocii.

Liniştea şi intimitatea locului sunt ideale pentru turiştii aflaţi în căutarea atmosferei boeme. În curtea conacului se poate lua o cină romantică, la lumina lumânărilor. Bucătarii au pregătit mâncăruri specifice ţinutului secuiesc.

La conacul unde orice turist se poate simţi ca un nobil lucrează chiar oamenii din sat.

În jur, natura este ca un regat magic. Turiştii pot merge la pas pe dealurile pline cu flori ori prin pădurea cu arbori seculari. Dar au şi alte variante la dispoziţie: o plimbare cu bicicleta sau cu barca pe lac.

Trei zile de cazare la castel costă în jur de 500 euro. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri economice » Vacanță la conac în Transilvania, pentru turiștii care caută liniștea