Antena Meniu Search
x

Ventilator de baie adaptat oricarei locuinte, de la JulienExpert.ro

Din cauza ventilatiei defectuoase sau absente, mirosurile dintr-o baie pot fi neplacute. Uneori, din cauza amplasarii baii, mirosul si umezeala pot ajunge in toata locuinta.

de Redactia Observator

la 18.03.2019, 17:19

Din cauza ventilatiei defectuoase sau absente, mirosurile dintr-o baie pot fi neplacute.

Uneori, din cauza amplasarii baii, mirosul si umezeala pot ajunge in toata locuinta. O ventilatie deficitara poate contribui la inmultirea coloniilor de microbi si, astfel, sanatatea ne poate fi pusa in pericol.

Baia este la fel de importanta ca bucataria si dormitorul, fiindca igiena noastra depinde de modul in care pastram curatenia din aceasta incapere. Intram de zeci de ori pe zi in baie pentru ca acesta este locul unde ne spalam pe maini, ne facem dus si ne spalam pe dinti dupa fiecare masa.

Uneori ne propunem sa umplem cada cu apa calduta in care sa utilizam spumantul cu aroma noastra preferata. Insa e posibil ca mirosul de clor sau de apa statuta sa invadeze baia. Nu este deloc in regula sa suportam mirosurile neplacute sau sa incercam sa le eliminam in zadar deschizand mica fereastra pentru aerisire. Pentru a elimina aceste mirosuri, Julien Expert ofera o gama larga de produse din categoria ventilator baie, concepute pentru a asigura o aerisire cat mai buna in bai mici, medii sau mari!

Sunt mai multe situatii cand puteti avea nevoie de un astfel de produs. De exemplu, in cazul in care baia dumneavoastra nu are un geam pentru aerisire, toate mirosurile neplacute pot invada intreaga locuinta. Din aceasta cauza, va puteti regasi in situatii extrem de jenante atunci cand aveti musafiri si baia este mult mai folosita decat de obicei.

Aceste ventilatoare de baie sunt recomandate atat pentru uzul casnic, cat si pentru institutii sau restaurante si baruri. Un astfel de produs va poate ajuta sa scapati de mirosurile neplacute si de umezeala excesiva dintr-o baie.

Daca insa intampinati astfel de probleme, puteti sa comandati un ventilator de baie. Dupa achizitie, timp de cel putin 5 ani veti fiti siguri ca:

- Oglinda imensa in care va machiati si va aranjati parul nu se mai abureste si o puteti folosi imediat ce iesiti din baie, sa va aranjati pentru intalnirea din oras sau pentru petrecere.

- Mirosurile neplacute sunt absorbite de aparatul-minune, indepartate si inlocuite cu aer proaspat. Trebuie sa recunoastem deschis ca uneori nici odorizantul pentru vasul de toaleta nu poate face minuni, dar ventilatorul actioneaza mult mai profund.

- Elimina cea mai mare parte dintre microbii si acarienii care se dezvolta in prezenta umiditatii.

- Nu va veti trezi niciodata cu pete de mucegai in baie.

Stiu ca va ganditi serios la ventilatoare baie, dar mai aveti indoieli. Va temeti sa nu scoata un zgomot infernal sau sa nu fie un devorator de electricitate.

Din magazinul cu sute de produse de calitate premium puteti alege ventilatorul ideal, care sa corespunda dimensiunii baii dumneavoastra, nivelului de zgomot suportabil, consumului cat mai mic si designul preferat. Dupa finalizarea comenzii veti primi garantat la adresa indicata modelul de ventilator Vents care va satisface 100%, la cel mai bun pret!

In magazinul JulienExpert.ro exista numeroase sisteme de ventilatie baie de noua generatie, silentioase si economice. VENTS Ventilator alimentat cu panou solar diam 100mm costa 173, 28 de lei si se afla in primele trei locuri in topul celor mai vandute produse, fiindca functioneaza cu energie solara. Cand ai probleme serioase cu umiditatea din baie (sistemul de scurgere poate fi defectuos, ventilatia inexistenta), esti tentat sa uiti de consumul de electricitate si de pretul ventilatorului fiindca zugravitul repetat te costa mai mult, plus ca inseamna dezordine in toata casa.

JulienExpert.ro te va ajuta sa alegi un ventilator ieftin si eficient, fiindca se alimenteaza cu energia solara, gratuita.

Multi dintre noi tinem minte iernile in care trebuia aerisit in baie si se facea frig, fiindca pe fereastra intra gerul naprasnic.

Era nevoie de timp de asteptare pentru ca baia sa se incalzeasca. Cu VENTS Ventilator cu recuperator de caldura ceramic, caldura din casa nu mai este risipita in exterior.

Ventilatoare inteligente pe senzori de miscare sau de umiditate asteapta sa fie comandate de pe site-ul magazinului online prezentat, la cele mai mici preturi si cu o garantie de 5 ani.

Noi avem ventilator pe senzori de umiditate in baie si ventilatoare silentioase si performante in toata casa si nu ne temem nici de venirea iernii, nici de caldura insuportabila a verii.

Cu aer proaspat si pur ne putem concentra mult mai bine si somnul si activitatile cotidiene sunt mult mai placute, de aceea va recomand sa va purificati aerul cu ventilatoare de la JulienExpert.ro!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri economice » Ventilator de baie adaptat oricarei locuinte, de la JulienExpert.ro