Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Drogat și pus pe scandal, a călcat cu mașina un polițist care voia să-l amendeze. Tânărul de 26 de ani, prins de un operator Observator, când încerca să fugă

Un şofer drogat din Timişoara a lovit cu maşina un poliţist local, care îi dăduse amendă pentru că a parcat pe un loc pentru persoanele cu handicap. Bărbatul de 26 de ani şi-a abandonat apoi autoturismul şi a încercat să fugă. Operatorul Observator, Alex Pancz, a văzut toată scena, a lăsat camera chiar în timpul unei transmisiuni în direct şi a fugit să-l prindă pe agresor. L-a pus la pământ, iar, ulterior, poliţiştii l-au încătuşat. ncidentul a avut loc în zona Pieţei Unirii din Timişoara. 

de Redactia Observator

la 06.07.2024 , 19:50

Poliţiştii au chemat în ajutor un alt echipaj, iar tânărul a fost reţinut şi dus la audieri. La verificarea cu drugtestul, a reieşit că şoferul violent ar fi consumat canabis. Poliţia Locală a mulţumit echipei noastre pentru spiritul civic de care a dat dovadă.

”Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Siguranţă Rutieră, aflaţi în serviciu în zona centrală a oraşului, au observat un autoturism cu numere de Timiş staţionat pe locurile special destinate persoanelor cu dizabilităţi din Piaţa Ţepeş Vodă. S-au deplasat la autovehicul, l-au legitimat pe conducătorul auto aflat în autoturism, i-au adus la cunoştinţă legislaţia încălcată, moment în care acesta i-a ameninţat pe poliţiştii locali, spunându-i unuia dintre aceştia ”îţi doresc tot ce e mai rău în lumea asta, îţi ţin minte faţa” şi provocându-l la bătaie”, a transmis Poliţia Locală Timişoara, într-un comunicat de presă de sâmbătă.

A călcat cu mașina un polițist care urma să-l amendeze

Vezi și

Potrivit sursei citate, ulterior, poliţiştii locali i-au comunicat şoferului S.M.D., de 26 de ani, din Timişoara, ca îi va fi comunicat procesul verbal la domiciliu, moment în care s-au îndreptat către autovehiculul de serviciu, aflat pe Str. Palanca.

Pe acelaşi subiect

”În acel moment bărbatul a făcut mai multe manevre cu maşina, lovindu-l pe unul din poliţiştii locali, a încercat să fugă, dar celălalt a folosit spray-ul din dotare. Bărbatul s-a dat jos din maşină, luând-o la fugă, iar poliţiştii locali au pornit în urmărirea lui, fiind ulterior imobilizat şi cu ajutorul unei echipe de televiziune aflată in zonă. Acesta a fost predat poliţiştilor de la Secţia 1 fiind prezentat procurorului pentru continuarea cercetărilor”, mai precizează Poliţia Locală Timişoara.

În urma testelor efectuate de poliţişti, agresorul a ieşit pozitiv la cannabis.

Poliţistul local lovit de maşină a fost transportat la Spitalul Municipal pentru investigaţii fiind lovit la o mână.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi fost vreodată victima unui furt de date?
Observator » Educatie » Drogat și pus pe scandal, a călcat cu mașina un polițist care voia să-l amendeze. Tânărul de 26 de ani, prins de un operator Observator, când încerca să fugă