Antena Meniu Search
x

59 de elevi au fost prinși copiind la ultima probă a examenului de Bacalaureat

Ultima zi de Bacalaureat, prima zi de mare! Din sala de examen, elevii au fugit direct pe litoral. Cei care au putut, pentru că au fost şi mulţi absolvenţi care au făcut cale întoarsă. Au fost nevoiţi să repete examenul, după ce, la prima prezentare, au primit subiectele greşite.

de Redactia Observator

la 25.06.2020, 23:24

Vezi și
  • Elevii care au dat ultima probă a Bacalaureatului au plecat, după examen, direct la mare.

Odată cu ultimele lecţii repetate, elevii şi-au făcut şi bagajele. Iar din sala de examen, au plecat direct spre litoral. Acolo se dă, de fapt, ultima probă a maturităţii. 

Pentru alţii, în schimb, bucuria nu a fost la fel de mare. La ora 9, când au intrat în sălile de examen, supraveghetorii au constatat că subiectele pe care le-au primit la geografie erau, de fapt, de anul trecut. 

Examenul s-a amânat până după prânz, când elevii au primit subiectele de rezervă. 

Proba de astăzi, ultima din cele trei, a fost uşoară, spun elevii. Au avut de ales între 10 discipline, în funcţie de profil. Este, de altfel, proba pe care mulţi se bazează să îşi ridice mediile. 

Printre ei şi Şelly, unul dintre cei mai populari elevi ai generaţiei şi cel mai urmărit vlogger din România. 

După ce ieri a venit la examen la volanul unei maşini de zeci de mii de euro, astăzi, Selly şi-a făcut apariţia într-o Dacie 1300. Şi nu una oarecare. 

Selly, vlogger: E un pic mai greu în asta, dar să ştiţi că se poate. Prea a fost hate-uită maşina mea. Are start-stop, are portbagaj care sare automat. Uitaţi ce are! Cameră. Aţi mai văzut cameră pe Dacia? Vă zic eu, cu maşina asta, să vedeţi ce rup astăzi la biologie. 

Au fost însă şi unii care au dat examenul maturităţii la maturitate. Raluca Bârsan, falsul medic ginecolog care a lucrat un deceniu la Spitalul Judeţean Ilfov, deşi nu avea studii medicale, a dat astăzi examen la Sociologie. A părut însă mai preocupată să fugă de ochii presei. 

Astăzi, doi elevi au fost depistaţi cu temperatură prea mare la intrarea în sala de examen, aşa că vor susţine ultima probă pe 8 iulie. Alţi 59 au fost scoşi din clase pentru că au încercat să copieze. 

Rezultatele vor fi afişate la sfârşitul lunii, pe 30 iunie. Fiecare elev a primit un cod numeric cu care se va înregistra online ca îşi poată vedea nota. 

Va fi, practic, ultimul hop de trecut pentru majoritatea elevilor. Cei care merg mai departe la facultate vor fi admişi în baza notelor de la Bacalaureat. Doar câteva facultăţi vor mai organiza examene de admitere, precum Medicina şi Dreptul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Educatie » 59 de elevi au fost prinși copiind la ultima probă a examenului de Bacalaureat