Antena Meniu Search
x

Video Explozie de culoare la festivităţile de premiere. Rozul, culoarea-vedetă printre adolescente: "Trebuia să vin aşa din cap până în picioare"

De la festivităţile de premiere, direct pe litoral. Aşa au încheiat anul şcolar sute de liceeni din Bucuresti. De astăzi a început vacanţa mare pentru aproape trei milioane de copii. Urmează 86 de zile de vacanţă, după o lună în care cei mai mulţi elevi nu au participat deloc la ore din cauza grevei profesorilor.  

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 16.06.2023, 20:32

Vezi și

Clasa a unsprezecea de la colegiul Gheorghe Lazăr din Bucureşti s-a organizat din timp, aşa că adolescenții au venit la festivitatea de premiere cu bagajele după ei. Au în plan să danseze până în zori în primul weekend oficial de vacanţă. 

Alex, elev: Cu toată bucuria din lume mergem în Vamă și am trenul la 12.30 de aceea am venit cu bagaj, inițial am fost cu cămășă albă, respectabil, acum m-am schimbat și sunt gata să plec la mare. 

Şi cei din clasele mai mici abia au aşteptat momentul. 

Părinte: Foarte mândră sunt de ea, are premiul I cu 10, faţă de anul trecut, e un progres de la premiul III la premiul I. 

Pe acelaşi subiect

Explozie de culoare în şcoli

În curţile şcolilor a fost o explozie de culoare, atât în buchete, cât şi în coroniţe. 

Elevă: Este culoarea mea preferată şi m-am gândit că o să o inspire pe profesoară și o să-i amintească de mine. 

Elevă: Ne-am asortat la culori că suntem prietene bune. Albastru că să mă asortez la rochie, și eu am ales roz cu alb că roz e culoarea mea favorită. 

Elevă: Avem coronițe pentru că am luat premiul I și am zis să fim mai speciali. E handmade. Altfel de floricele.

Rozul, la mare căutare

Rozul a fost culoarea preferată şi pentru ţinutele adolescentelor. Elevele din clasa a douăsprezecea de la Colegiul Caragiale şi-au comandat aceleaşi rochii. 

Denisa, elevă: Am vrut să fie ceva elegant. Am ales o rochiță care să ne accentueze talia, să nu fie nici prea decoltată, nici prea scurtă, pentru școală, e un material confortabil.

Şi la Colegiul Lazăr, rozul a fost la mare căutare. 

Sofia, elevă: Toată lumea mă știe drept fata care se îmbracă în roz, deci trebuia să vin în roz și astăzi, din cap până în picioare. Pantofii și geanta i-am luat la banchet gândidu-mă special la acest outfit. 

Examenele bat la uşă

Aproape trei luni de vacanţă îi aşteaptă pe cei care s-au despărţit azi de profesori. 

Mădălina Iacob, reporter Observator: Acum, examenele bat la uşă pentru elevii de clasa a opta. Evaluarea națională începe luni cu proba la limba română. Examenul la matematică e miercuri, iar rezultatele se vor afişa pe 28 iunie. Dar până atunci vin emoțiile și pentru tinerii care au încheiat clasa a douăsprezecea. De pe 26 până pe 29 iunie au loc probele scrise la bacalaureat. Urmează admiterea la facultate și abia apoi începe vacanță de vara pentru toată lumea! 

Elevii care nu au reuşit să obţină nici măcar 5 la final de an şcolar mai au două săptămâni că să salveze situaţia. Examenele pentru corigenţe încep pe 3 iulie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Educatie » Explozie de culoare la festivităţile de premiere. Rozul, culoarea-vedetă printre adolescente: "Trebuia să vin aşa din cap până în picioare"