Antena Meniu Search
x

Mesaje pentru profesori și elevi la sfârșit de an școlar 2023

Odată cu terminarea anului şcolar, vine bucuria vacanţei, dar şi emoţia unui nou început, atât pentru elevi, cât şi pentru profesori şi părinţi. Iată cele mai frumoase gânduri pe care le poţi transmite cuiva drag, la finalul anului şcolar. 

de Redactia Observator

la 16.06.2023, 08:04

Mesaje pentru profesori și elevi la sfârșit de an școlar 2023 - Shutterstock

Mesaje la sfârşitul anului școlar pentru elevi din partea părinţilor

Un alt an plin de cunoștințe și impresii a zburat neobservat. Vreau să te felicit cu această ocazie specială și să îți doresc răbdare, încredere, armonie interioară și, cel mai important, succes în toate, chiar și în cele mai neordinare începuturi.

Sunt atât de mândru/ă de tine! Să nu renunți niciodată la dorința de a munci mult și la răbdarea de care dai dovadă în fiecare zi. Felicitări, dragul meu/draga mea pentru rezultatele deosebite din acest an școlar!

Felicitări cu sfârșitul anului școlar! Îți doresc să uiți o vreme de cărți și manuale, să zbori în lumea minunată a fanteziei și relaxării, să te distrezi, să petreci cu bucurie fiecare zi de vară.

Pe acelaşi subiect

Felicitări pentru că ai încheiat primul mare capitol din povestea ta de succes. Îți dorim să ai parte de realizări și mai strălucitoare!

Doresc să te felicit cu ocazia sfârșitului de an școlar! Poți fi mândru de tine, pentru că s-a terminat un alt an greu dar productiv. Îți doresc o vacanță minunată, plină de impresii, călătorii și întâlniri cu prietenii.

Faptul că te poți numi absolvent/ă este o realizare extraordinară pentru tine. Suntem binecuvântați că avem un copil ca tine. Felicitări, draga noastră/dragul nostru!

Pentru că ai absolvit liceul, ai încheiat una dintre cele mai uimitoare călătorii ale tale. Să aspiri în continuare spre excelență! Cu dragoste și cu mândrie, îți transmitem cele mai sincere felicitări!

Mesaje la sfârşitul anului școlar pentru preşcolari

Felicitări, scumpii mei, pentru că ați absolvit grădinița! Vă doresc succes la școală, să aveți note mari și bucurii!

Celor mai dragi copii ai mei, să aveți o zi de absolvire minunată! Sunt atât de mândră de voi și vă doresc și mai multe reușite. Felicitări, copii!

Sincere felicitări copiilor care m-au inspirat și care au absolvit grădinița. Vă doresc mult succes pe viitor!”

Urmează aventuri uimitoare pentru voi! Sper să reușiți să vă încântați părinții și să descoperiți o lume incredibilă, plină de minuni. Felicitări cu ocazia sfârșitului anului petrecut la grădiniță!

Pentru că anii petrecuți la grădiniță s-au încheiat atât de frumos, vă doresc numai succes în următorul capitol al vieții voastre. Felicitări și mult succes la școală!

La început totul a părut greu, dar ați absolvit grădinița cu brio. Vă felicit pe toți și vă doresc să rămâneți aceleași steluțe strălucitoare!

Mesaje la sfârşitul anului școlar pentru colegi

Dragul meu coleg, lasă capul să se odihnească puțin de la cunoștințe, corpul să zboare în lumea fanteziilor și aventurilor de vară. Îți doresc o vacanță minunată alături de prieteni, familie și cunoscuți noi, îți doresc o dispoziție bună și povești uimitoare în această vară. Încearcă, însă, să nu uiți tot ce ai învățat cu atâta sârguință pe tot parcursul anului școlar.

Dragul meu coleg, țin să te felicit pentru finalizarea cu succes a anului școlar. Îți doresc o vacanță de vară fericită și veselă, succes în obținerea de noi cunoștințe și sănătate puternică.

Te felicit pentru finalul anului școlar! Poți fi mândru de tine, pentru că s-a terminat un alt an dificil și productiv! Vreau să-ți doresc o vacanță minunată, plină de impresii, călătorii și întâlniri cu noi prieteni!

Cele mai bune urări la sfârșit de an școlar! Îți doresc să scapi de toate concentrările tale de studiu și să te odihnești. Fii încărcat cu impresii, energie, bună dispoziție și noi oportunități. Bucură-te mult, distrează-te și relaxează-te!

E finele anului școlar! Vă doresc să nu va pierdeți toate cunoștințele în timpul verii, ci să aveți timp să va umpleți pieptul de amintiri, aventuri și momente luminoase. În general, puneți un punct final la sfârșitul propoziției didactice și odihniți-va!

 Vă doresc tuturor mult noroc, bună dispoziție, forță și realizarea tuturor planuri conturate! Felicitări cu sfârșitul anului școlar!

Un alt an școlar s-a încheiat, dar mai sunt mulți noi, interesanți și neexplorați în fața ta. Îți doresc să cauți mereu noi cunoștințe și să studiezi perfect.

Fie ca fiecare dintre voi să vă regăsiți în această lume! Felicitări cu sfârșitul anului școlar, dragi colegi!

Mesaje la sfârşitul anului școlar pentru doamna învățătoare/dirigintă

Vă mulțumesc, doamnă dirigintă, că ați crezut în mereu în mine și pentru că m-ați ajutat să ajung în punctul în care sunt astăzi!

Domnule diriginte, vă mulțumesc pentru munca colosală depusă, pentru efort, înțelegere, insistență, cuvinte calde, răbdare, sfaturi înțelepte, susținere și dispoziția bună de la ore. Vă doresc să aveți parte de fericire și multă sănătate!

Doamnă dirigintă/Domnule diriginte, voiam să vă spun că apreciez foarte mult modul în care ne-ați fost alături. Vă mulțumesc!

Vă sunt pe deplin recunoscător că ați creat un mediu atât de grozav de învățat, în care am fost încurajați să ne exprimăm propriile gânduri și opinii.

Vă mulțumesc pentru acest an școlar minunat petrecut alături de de dumneavoastră și pentru tot sprijinul acordat atât mie cât și colegilor mei. Abia aștept să ne revedem în toamna, dar și în ceilalți ani . 

Fie ca profesia dvs. să vă aducă mereu plăcere și satisfacție, iar copiii să vă aprecieze și să vă respecte! Vă mulțumim pentru tot!

Îți mulțumim, doamna dirigintă, pentru că ați făcut toate lecțiile noastre ușoare și distractive. Am așteptat mereu cu nerăbdare să particip la orele dvs.

Stimata noastră dirigintă, vă mulțumim pentru răbdarea și puterea pe care le-ați pierdut pentru învățarea noastră. Dumneavoastră ne sunteți ca a doua mamă!

Mesaje la sfârşitul anului școlar pentru profesori, învăţători şi educatori

Vă mulțumesc, domnule profesor, pentru că zi de zi mi-ați oferit câte un sfat înțelept, susținere necondiționată, încurajare, insistență și laude de merit. Mă voi strădui să îndeplinesc toate așteptările, să îmi îndeplinesc scopurile propuse și voi demonstra că efortul dvs nu a fost în zadar. Vă mulțumesc!

Vă suntem recunoscători pentru că ați creat un mediu grozav, în care am fost încurajați să ne exprimăm propriile gânduri și opinii.

Mulțumesc, dragă educatoare, pentru ca zi de zi mi-ați oferit câte un sfat înțelept, susținere necondiționată și încurajare. O să mă străduiesc să îndeplinesc toate așteptările, să îmi îndeplinesc scopurile propuse și voi demonstra ca efortul dumneavoastră nu a fost deloc în zadar!

Dragă doamnă educatoare, vă mulțumim pentru talentul dumneavoastră, pentru efort și înțelegere! Astăzi vă suntem recunoscători pentru cunoștințele pe care le transmiteți generațiilor tinere. Să știți ca datorită dumneavoastră lumea devine mai bună!

Vă spun sincer, doamna mea dragă, că doar cuvântul mulțumesc nu este suficient și că ar trebui să înșir altele prin care să demonstrez că sunt mândru că am fost elevul dumneavoastră!

Această zi este o ocazie deosebită să vă aducem cele mai sincere şi frumoase urări de bine, sănătate, prosperitate dumnevoastră care sunteţi atât de drag pentru fiecare dintre noi.

Întotdeauna ați făcut tot posibilul pentru noi și vă suntem recunoscători. Vă mulțumim că sunteți un profesor fenomenal și că ne-ați fost alături pe parcursul acestui semestru/an școlar!

Fie ca profesia dvs. să vă aducă mereu plăcere și satisfacție, iar copiii să vă aprecieze și să vă respecte! Vă mulțumim pentru tot!

Cel mai mare compliment pe care îl poate primi un profesor este atunci când un elev se duce acasă și spune: „Mamă, am avut o zi minunată la școală.” Copilul nostru face asta în fiecare zi. Vă mulțumim!

Ne-ați ghidat mereu și ne-ați arătat calea spre succes. Vă mulțumim, domnule profesor, sunteți cel mai bun.

Dacă fiecare profesor din această lume ar fi la fel de dedicat ca dvs., niciun părinte nu ar trebui să-și facă griji pentru copilul său. Vă mulțumim pentru munca dvs. inspirată!

Răsfoind în cartea vieţii

Anii cei de şcoală plini

Prea frumos au zis poeţii

Profesorii sunt divini.

Mulțumim, dragi profesori!

Mesaje pentru dirigintă la final de gimnaziu

În spatele fiecărui om bogat sau sărac, celebru sau nu, se află un dascăl. Iar primul dascăl care ne sculptează caracterul şi sufletul este neîndoielnic, învăţătorul. Mulțumesc/Mulțumim, doamnă profesoară!

Dumneavoastră, doamnă învățătoare, mi-ați arătat calea spre creativitate, așa că apreciez toate strădaniile dumitale. Sunteți demnă de mulțumiri, respect și apreciere.

Mi-ați spus cândva, doamnă învățătoare, că imposibilul se realizează prin muncă și că ideile inspiratoare au nevoie de cineva care să le planteze în mintea mea. Ați făcut-o din plin. Vă sunt profund recunoscător!

Felicitări pentru sfârșitul anului școlar! A fost diferit pentru toată lumea- pentru cineva a fost o lecție de viață, o nouă descoperire, evenimente importante, pentru altcineva- o porțiune de cunoștințe și abilități; simplu sau complex, dar pentru fiecare- plin de gânduri, concluzii și planuri!

Dragi elevi, vă felicit sincer pe TOȚI cu finalul anului școlar! Vă doresc succes, fericire, sănătate și bună dispoziție!

Dragi elevi! Vă doresc ca timpul de odihnă și repornire să nu fie în zadar, ci să vă întoarceți cu toții puternici, sănătoși, frumoși, pregătiți pentru un nou început. Felicitări cu ocazia sfârșitului anului școlar!

Realizările și achizițiile voastre sunt cele care ne inspiră. Sper că nu veți înceta niciodată să ne uimiți prin ceea ce faceți. Felicitări cu ocazia absolvirii!

Felicitări pentru că ați reușiți să absolviți cu brio. M-ați făcut mândră/mândru că sunt profesoara/profesorul voastră/vostru!

Mesaje pentru învățătoare la sfârșit de clasa a IV-a

Cuvintele nu pot exprima recunoștința pe care o simt. De aceea, o să vă spun: „Vă mulțumesc, doamnă dirigintă/învăţătoare!

Nu ne vine să credem că anul școlar, clasa a 4-a s-a încheiat deja! A fost o călătorie minunată și vrem să vă mulțumim pentru tot sprijinul și îndrumarea pe care ne-ați oferit-o în acest an.

Sunteți o doamnă învățătoare incredibilă și ne-ați inspirat în fiecare zi să învățăm și să ne dezvoltăm. Ați făcut lecțiile noastre captivante și interesante, iar modul în care ați răspuns întrebărilor noastre și ne-ați încurajat să gândim creativ ne-a ajutat să ne simțim încrezători în propria noastră inteligență.

Doamna învățătoare a jucat un rol important în viața noastră, a tuturor, ajutându-ne să pătrundem în tainele cunoașterii. Munca ei nu s-a rezumat, însă, doar la transmiterea de informații, căci doamna învătătoare a știut să ne încurajeze și să creadă în capacitățile noastre, lucruri pe care le-a făcut cu dragoste și multă pricepere.

Vrem să vă mulțumim pentru răbdarea pe care ați avut-o cu noi și pentru felul în care ați gestionat diferitele noastre personalități și nevoi. Ați făcut tot posibilul să ne simțim în siguranță și sprijiniți în mediul școlar, iar pentru asta vă suntem recunoscători.

Nu vă vom uita niciodată zâmbetul cald și încurajările motivaționale pe care ni le-ați oferit pe parcursul acestor ani sau în momentele dificile. Ați reușit să ne faceți să ne simțim importanți și valoroși și să credem în potențialul nostru.

Urări deosebite pentru elevi la final de liceu

Felicitări cu sfârșitul anului școlar! Pentru absolvenții clasei a XII-a, sfârșitul anului școlar este incitant! Este timpul schimbărilor și al încercărilor. Le doresc să treacă cu succes toate examenele finale și să facă o alegere corectă a drumului în viață

Mi-aș dori ca fiecare profesor să aibă elevi ca voi. Nu m-ați făcut doar pe mine mândru/mândră de voi, ci ați făcut ca tot liceul să fie astfel. Felicitări pentru că ați absolvit cu atât de mult succes!

Faptul că te poți numi absolvent/ă este o realizare extraordinară pentru tine. Suntem binecuvântați că avem un copil ca tine. Felicitări, draga noastră/dragul nostru!

Performanțele clasei voastre au arătat dintotdeauna că sunteți extraordinari. Este uimitor să văd cum ați depășit toate așteptările mele. Felicitări pentru tot ceea ce ați reușit să faceți!

Pentru că aţi absolvit liceul, aţi încheiat una dintre cele mai uimitoare călătorii ale voastre. Să aspiraţi în continuare spre excelență! Cu dragoste și cu mândrie, vă transmitem cele mai sincere felicitări!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Educatie » Mesaje pentru profesori și elevi la sfârșit de an școlar 2023