Antena Meniu Search
x

Profesoară de matematică către o elevă din Constanţa: 'Dacă-ţi vine să-ţi dai chiloţii jos, ţi-i dai?'

Discuţie revoltătoare între o profesoară de matematică de la un liceu din Medgidia, judeţul Constanţa, şi o elevă de clasa a X-a.

de Redactia Observator

la 13.03.2019, 14:08

Profesoară de matematică către o elevă din Nicolae Bălcescu, Constanţa
Profesoară de matematică către o elevă din Nicolae Bălcescu, Constanţa - Arhivă

Discuţie revoltătoare între o profesoară de matematică de la un liceu din Medgidia, judeţul Constanţa, şi o elevă de clasa a X-a.

La începutul unui curs, profesoara a fost înregistrată cu telefonul mobil de mai mulţi elevi, după ce aceasta a început să se comporte inadecvat, dar şi să îi jignească pe elevi, aparent fără motiv.

Într-una din înregistrări, profesoara poartă o conversaţie cu o elevă de clasa a X-a care, încă de la începutul orei, a cerut voie să bea apă.

Profesoara s-a enervat şi a început să o certe pe elevă, dar şi să îi vorbească inadecvat.

Pe acelaşi subiect

"Elevă: Doamna, pot să beau o gură de apă?

Profesoară: Până acum ce ai făcut? Vrei să deranjezi în continuare ora? A fost pauza mare?

Elevă: Da.

Profesoară: Da. Şi nu ai avut timp?

Elevă. Dar mi-e sete.

Profesoară: Da, draga mea. Dacă ţi-e sete să îţi dai chiloţii jos, ţi-i dai jos? Dacă vrei să faci ceva în timpul orei, te gândeşti dacă poţi să faci sau nu? Chiar îţi era sete? Poftim, bea apă. Aruncaţi cu sticlele, bateţi în bancă cu sticlele, bateţi în uşă.

Profesoară: Bea apă. Am vorbit într-un jargon de-al vostru. Probabil că aşa va fi mai bine să vorbesc ca să ne înţelegem. Să glumesc cu voie şi atunci probabil veţi înţelege mai bine matematică. Poţi să bei apă. Îmi cer scuze dacă v-am deranjat cu ceea ce am spus. Majoritatea sunteţi foarte dezinvolţi", a fost dialogul dintre elevă şi profesoara de matematică.

Un reportaj marca Observator, despre cum reuşesc profesorii să obţină avizul medical şi cel psihologic, în această seară, la ora 19.00, pe Antena 1.

În acelaşi reportaj, corespondenţii Observator au reuşit să obţină astfel de avize, pentru numai 35 de lei, fără ca măcar să prezinte o dovadă a faptului că sunt profesori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Educatie » Profesoară de matematică către o elevă din Constanţa: 'Dacă-ţi vine să-ţi dai chiloţii jos, ţi-i dai?'