Antena Meniu Search
x

Video Ro.aliment Show 2021. Ingredientele inovatoare care pot contribui la creșterea calității vieții

Creşterea incidenţei bolilor asociate cu stresul oxidativ a provocat industria alimentară şi pe cea farmaceutică să dezvolte soluţii tehnologice nutriţionale şi funcţionale care să favorizeze un stil de viaţă sănătos. Zilele acestea, în cadrul Ro.aliment Show 2021, liderii şi specialiştii din domeniul alimentar s-au întâlnit online pentru a prezenta provocările şi beneficiile momentului în sectoarele alimentare. Acestora li s-au alăturat şi consultanții Senatului Şiințific al Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, care au prezentat soluții inovatoare pentru creșterea calității vieții.

de Redactia Observator

la 21.05.2021, 10:02

Vezi și

Specialiștii din domeniul alimentar au vorbit despre ingredientele inovatoare care pot contribui la creșterea calității vieții, dar și despre gastronomia moleculară, o nouă știință care ne învață principiile fizice și chimice din spatele unei alimentații sănătoase.

Nina Condurache doctor, inginer, cercetător SIA UGAL Galați: Ingredientele noastre au la bază compuși cu activitate antioxidant .... binecunoscutele bacterii lactice. 

Dan Vodnar, Profesor Univ. Dr. Prorector USAMV Cluj: Tema este legată de gastronomia moleculară, care reprezintă un stil de abordare a preparatelor culinare, o abordare avangardistă ... asociate cu gătitul.

Ro.aliment Show, "un eveniment unic"

Ro.aliment Show este o conferință de business care prezintă cele mai noi soluții din domeniul alimentar, dedicată atât furnizorilor si procesatorilor, cât si consumatorilor. La această ediție au participat aproximativ 500 de reprezentanți ai industriei alimentare și a suplimentelor, autorități, mediul academic și institute de cercetare.

Claudia Bocean Manager RO.aliment: Este un eveniment anual, un eveniment unic.

Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României susține și promovează cercetarea românească, considerând-o un motor al progresului economico-social. 

Lăcrămioara Frasineanu Senatul Științific al FDVDR: Este foarte important pentru Senatul Științific să susțină aceste proiecte, deoarece au rol major în susținerea... industria suplimentelor alimentare.

Nina Condurache doctor, inginer, cercetător SIA UGAL Galați: Senatul, în primul rând ne ajută să facem publice aceste informații cu privire la consumul de alimente sănătoase.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Educatie » Ro.aliment Show 2021. Ingredientele inovatoare care pot contribui la creșterea calității vieții